Hozzászólások | Szólj hozzá! | Rovatok és keresés
Ervin cikke a Bilagit rovatból, 2003. május 31. szombat, 23:52 | 7 hozzászólás
Ma megint főzőklubot tartottunk. Alkalomadtán el kéne majd mesélnem, hogy mi is ez, mert amíg ezen az idétlen néven fut, addig égni fogok vele. De nem most. Lényeg, hogy ilyenkor egyszerre eszünk spaghetti carbonarát fahéjas marokkói borjúval meg sajtos csirkemellel, és mindehhez román süteményt meg kóser desszertbort fogyasztunk. Ízlésesen, kulturáltan.
Ahogy az már szokássá kezd válni, ezúttal is volt szmog, mert felrobbantottunk egy jénai tálat a sütőben. Szigorú egy gépezet különben, mert nemcsak a hőálló jénait tudja simán megütni, hanem egyben krematórium is: a múltkori főzőcskén kis odafigyeléssel öt ordas pulykalábat sikerült patent módon elhamvasztanunk benne.
Dióleves viszont nem volt, mert a leányzó, aki megfőzte volna ezt a - kapaszkodjatok: indiai! - receptet, sose érkezett meg. Lehet, hogy a Fradi-meccsre ment. Vajon hol terem Indiában dió?
(#)
, 2005. november 24. csütörtök, 19:41A dioleves az valoszinuleg kesudiobol lett volna. (?)
(#)
, 2005. november 24. csütörtök, 22:28nem, ez volt a meglepő :)
(#)
, 2008. július 22. kedd, 14:50Ez az 50000. hozzászólás, ha eltaláltam. Gondoltam, az első cikkhez illik betenni. Kösz a tippet, Benny!
(#)
, 2008. július 22. kedd, 14:51Csak a 45 ezredik. :)
, 2008. július 22. kedd, 15:02 (#)
Kolléga bölcsész? :D
(#)
, 2008. július 22. kedd, 18:06Benny is 45K-t írt :D
, 2008. július 22. kedd, 18:32 (#)
jaja, én rontottam el elsőre.
» Filmek
» Könyvek
» Éttermek - térképpel!
» Receptek
» Mobil videók
A Kispad-feednek most
olvasója van. Szeretnél közéjük tartozni? Ezen az oldalon mindent elmagyarázunk.
Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork