Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


A legjobb étterem

eszpee cikke a Bilagit rovatból, 2005. május 30. hétfő, 16:01 | 2 hozzászólás

Másfél óra vonattal Barcelonától Viç, klassz óvárossal és állítólag a legfinomabb fuettel (szalámiféle), de nem ezért írok, hanem mert megtaláltuk a legjobb katalán éttermet itt: a nyolc eurós napi menüben grillezett spárga, hatalmas beefsteak, sült krumpli, citromtorta és hármunkra egy üveg vörösbor volt, isteni ízekkel, nagyon kedves felszolgálással - küzdöttünk, de nem tudtunk belekötni a helybe, még a carajilloban is legalább kétharmad rum volt. Az egyik gótikus híd mellett van, ha erre járnátok.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

bede, 2005. május 30. hétfő, 16:10 (#)

Osszel megyek megint, okvetlenul megnezem. Viszont eszpee, neked valami bajod van a katalan helyesirassal, mert vagy spanyolul Vic, vagy katalanul Vich, de ez a farkincas c egyik valtozatba se kell.

Fuet valoban elvileg arra a legjobb. (Ripollig nem mentetek fel? :-))

2

eszpee, 2005. június 1. szerda, 12:31 (#)

Az a baj, hogy én a spanyolt kicsit beszélem, a katalánt alapszavakon kívül semennyire se, írni meg aztán végképp nem tudok ezeken a nyelveken, szóval elnézért az összes hibáért.

(Ripollig 2002ben mentünk fel, de aztán meg se álltunk Ribes de Freser-ig, ha jól emlékszem a hely nevének helyesírására. :) )


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork