Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Costes Restobar

Ervin cikke a Bilagit rovatból, 2005. október 20. csütörtök, 10:40

A "Melyik magyar étterem neve emlékeztet a legjobban egy kolumbiai drogbáróéra?" elnevezésű verseny örökös fődíjasa ez a Ráday utca elején, a szálloda hónaljában megbújó étterem.

Arisztokratikus dekorjával már kívülről úgy pozicionálja magát, mint ahová a jómódú, középkorú német és holland turisták ülnek be; el tudom képzelni, hogy így vendégeket veszít, pedig az árai nem feltétlenül magasabbak, mint a többi helyen.

Odabent folytatódik a furcsa hangulat: egy jobb angol pub keveredik némi békebeli nosztalgiával és egy korrekt nyugat-európai étteremmel. A külcsín magasra teszi a lécet, és az ételek nem verik le. A helyet hevesen ajánló barátunk megkönnyebbül, és bevallja, hogy csak hallomásból ismerte az éttermet. A vargányás gombalevest rendelő tesztelőnk már a helyszínen egy himnusz költésébe fog, de az édességek is megállják a helyüket. Kiemelést érdemel a tálalás; a fogások itt a tányérodon is úgy néznek ki, ahogy a reklámfotókon szoktak. A hely szelleme azonban valahogy mégsem engedi, hogy extázisba jöjjünk.

Ítélet (0-7): 5

Frissítés (2008. július): újranyitottak étteremként, írtunk arról is.

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork