Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Darshan Udvar

Ervin cikke a Bilagit rovatból, 2005. október 5. szerda, 20:57 | 13 hozzászólás

A szabadúszás könnyebben elviselhető elemei közé tartozik a vidám hangulatú kerthelyiségek tesztelése munkanapokon. Miután pedig az idén most van nyár, eszpeevel a Krúdy utcát jelöltük ki szerteágazó üzleti tevékenységünk ideiglenes helyszínének. Nézzük, hogy jártunk.

Röviden: jól.

A nap gyönyörűen sütött a színescsempés-falfestéses udvaron, amely fölé áttetsző, cellás műnyagból feszítettek boltívet, hogy az ISO 100-as napfény szépen derítve legyen. Ezen a környéken ugyan kevesebb a gondterhelt arccal járkáló öltönyös ember, akiknek együttérző megtekintése szintén a szabadúszás pitiáner de végtelenül kellemes vonulatainak egyike - viszont az a helyzet, hogy ezt róhatjuk fel ebédünk egyetlen negatívumának.

A csapolt Leffe barna, ahogy illik, az étkek könnyűek, finomak, és pont akkorák, hogy. Az áruk ennek fényében különösen jutányosnak tekinthető, az ezer-pluszmínusz-néhányszáz forintos tartományban mozog.

A szomszéd asztalnál ülő, fentről ízlésesen hátbavilágított kolléga derített cigarettafüstje portréfotóra csalogat, de a csípőből megeresztett lesipróbálkozást nagyon elszúrom. A kedvünket viszont semmi nem veheti el. Elégedetten gondolunk vissza arra, hogy mekkora bölcsességgel döntöttünk a teljességgel szubjektív értékelési rendszer mellett. Így ugyanis nem kell hasonlítgatnunk semmihez, és a legnagyobb lelki nyugalommal véssük be a maximális, kövér hetest a Darshan Udvar neve mellé. Ez az életérzés a mindennapok kicsit nagyobb hányadán is elkelne.

Értékelés (0-7): 7.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (13)

1

Gr0, 2005. október 6. csütörtök, 08:37 (#)

Én csak kétszer voltam a Darshanban, ha jól csal az emlékezetem, de nekem is igen jó emlékeim vannak róla.

2

Kenny, 2005. október 6. csütörtök, 09:14 (#)

Nekem is kellemes, ám némileg homályos emlékeim vannak a Darshanról, az utóbbi időben két szülinapi bulin vettem ott részt.

3

Agent Bauer, 2005. október 6. csütörtök, 09:58 (#)

Nekem is ott volt a születésnapom és tényleg jó hely.

4

Boca, 2005. október 6. csütörtök, 14:21 (#)

Ses, hogy adhatsz 7est egy olyan helységnek, ahol nincs külön dohányzó helység! Vagy Eszpee rádumált egy kis könnyed hétköznapi passzív dohányzásra? :)

5

eszpee, 2005. október 6. csütörtök, 15:30 (#)

Van külön dohányzó (udvar például) és nem dohányzó (utcai terem biztosan) rész is.

6

Boca, 2005. október 7. péntek, 10:03 (#)

Akkor jár a pont.

7

tmnk, 2005. október 7. péntek, 12:01 (#)

+ ott van az IndieGo lemezbolt (és szemben a CD Bár), tartottak ott már lemezbörzét is, amikor pedig a múltkor megittam ott egy teát, csak ámultam és bámultam, h mekkora böhöm nagy csészét és mézet kaptam hozzá, szóval részemről is jár a hetes :)

8

Gr0, 2005. október 7. péntek, 12:19 (#)

Nos, az egyuikben (má nem emléxem, melyik volt) találtam pár éve egy olyan CD-t (használtan, de kitűnő állapotban), amit előtte még a neten sem tudtam felkutatni évekig... Szal jó hely :)))

9

Gödi, 2006. szeptember 12. kedd, 13:14 (#)

Németországban élő unokahugomat azért vittem (volna) e helyre, mert első ránézésre valóban vonzó. Nos, augusztus 16.-án, kellemes este be is ültünk. S kb. eddig jutottunk a hely felfedezésében. Ugyanis - bár volt több üres asztal is - az enyhén egzaltált pincérek nagy ütemben kerülték ki a miénket. Kb. 20 percnyi meddő várakozás után megpróbáltam kipuhatolni, vajon rossz helyre ültünk-e? A kérdezett pincér kb. így reagált: "Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát", miért nem szólok, ha vacsorázni is szeretnék.
Innentől nekem egy hely lehet amúgy kiváló, az alkalmazottak bunkósága bőven elég ahhoz, hogy többet ne próbálkozzak ott.

10

Author Profile Page ervin, 2006. szeptember 12. kedd, 20:48 (#)

Gödi, együttérzésem, ez nagyon kínos tud lenni... ha velünk történik, akkor most 0 pont lenne az értékelésben, ahogy azt eszpee a Szilvakék Paradicsomnál demonstrálta.

11

hj, 2007. március 12. hétfő, 10:20 (#)

nagyon jó hely

12

gargoyle, 2007. március 12. hétfő, 10:42 (#)

sajna utso fel evben 3szor voltam (sokszor felmerul kulonfele talalkozok kapcsan, mert eleg nagy, es nem gerjeszt imadomutalom indulatokat) de 3bol 2szer min mi is beleutkoztunk a taplopincer problemaba (pedig en nem vagyok kenyes erre) a 3. meg abszolut barmi emlek nelkul zarult ami szinten nem jo jel. magam reszerol csak jobb hijan ajanlanam a dolgot :o

raadasul ahogy most epp latom nem is a pincerek maganakcioja az udvariatlansag

http://index.hu/homar/index.php?title=egy_nem_torkos_csutortok_a_darshanban_1&more=1&c=1&tb=1&pb=1

es erre a valasz:

http://index.hu/homar/index.php?title=antisznob_kialtvany_a_darshantol_1&more=1&c=1&tb=1&pb=1

en kerek elnezest :P

13

kfgyk, 2007. március 12. hétfő, 15:28 (#)

mi tavaly voltunk tobbszor tesztelni mivel nagyon vonzott a terasz egy csaladi unneplos osszejovetel lezavarasara. a tobbszori lehetoseg dacara keptelenek voltak egy kozepes fole -t osszehozni (kiveve a harcsapaprikas), igy az unnepi ebeden es azota sem jartunk arrafele.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork