Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53885 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Extrém krumplihámozás Japánból

Ervin cikke a Bilagit rovatból, 2006. március 10. péntek, 19:17 | 7 hozzászólás

Valószínűleg sokan megkaptátok ezt a napokban, de az ért iktatjuk itt a Bilagitban is, hátha tényleg működik, mert elég hasznosnak tűnik. Hogyan hámozzunk krumplit sokkal egyszerűbben? Ha valaki kipróbálja, írja meg a frankót.
(Forrás: Bmiki)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (7)

1

robi, 2006. március 10. péntek, 22:18 (#)

Ez működik paradicsommal is. A párom nem szereti a paradicsom bőrét, és ha forró vízbe teszed rövid időre, utána hideg víz alá, akkor egyben (de legalábbis könnyen) lejön.

2

ststofi, 2006. március 10. péntek, 23:13 (#)

nem egyszerű. :)

az az igazság, hogy szégyenlem magam, amiért nem tudtam a paradicsomos trükköt ismervén kilogikázni egy egy japán oktatófilmből szembesülhettem ezzel.

3

Zuzu, 2006. március 10. péntek, 23:25 (#)

robi, pedig az nagy baj, hisz a paradicsom héjában van a likopin amit vétek kidobni.

4

NagyGa1, 2006. március 13. hétfő, 01:59 (#)

Zuzu, a Zentrumban is van likopin. ;)

5

Zuzu, 2006. március 13. hétfő, 09:56 (#)

Napi 5 mg alatt nem sok vizet zavar....

6

Marianna52, 2006. március 13. hétfő, 12:41 (#)

Kipróbáltam. 80 %-os eredménnyel működött.
Változtatások:
Nem előre vágtam meg a krumpli héját, hanem fövés után, nem jeges, hanem csak hideg vízbe tettem hülni. Viszont nem egy krumplit, hanem 2 kg-ot főztem. Legközelebb is így csinálom.

7

milomettar, 2006. március 17. péntek, 13:04 (#)

Éppen az előbb próbáltuk ki a párommal és hibátlanul működik a rendszer. Fontos, hogy a videóban olyan nevetségesnek ható megmozgatást (amikor finom kis kézmozdulatokkal mocorogtatod a héjat) csinálni kell, mert nélküle ragad az anyag.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork