Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Pécsi gasztro

ervin cikke a Bilagit rovatból, 2006. szeptember 5. kedd, 15:40 | 4 hozzászólás

SonyEricsson K800i telefonról

Pécsi gasztro

Aranygaluska - valóságos intézmény a menza-vonalon. Megbízhatóan teljesített, az előzetes híreink igaznak bizonyultak. Értékelés: 5. Menta kávézó - tulajdonképpen nem rossz, de minket kávéban nehéz elandalítani. Értékelés: 4.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

Adi, 2006. szeptember 5. kedd, 16:06 (#)

Ha még Pécsett vagytok, akkor az Irgalmasok utcájában kötelező fölkeresni az Áfium Gasztropincét, valamint nem messze tőle a Citrom utca Jókai felőli végén van egy remek cukrászda (a nevére nem emlékszem), ahol a különféle rétesek ütnek igencsak. :) Ott sütik őket helyben, és még a kávéjuk is finom.

2

Adi, 2006. szeptember 5. kedd, 16:09 (#)

Közben eszembe jutott, hogy szintén a belvárosban (talán a Teréz u., passzolom) van egy Tex-Mex nevű mexikói étterem, az se rossz. :) Pl. a diós avokádósalátájuk hagyott bennem maradandó nyomokat. :)

3

#suidroot, 2006. szeptember 5. kedd, 22:38 (#)

A Citrom utcában lévő cukrászda Capri, ha esetleg még belefér :).

4

rober, 2006. szeptember 6. szerda, 23:40 (#)

Aranygaluska, te jóisten, hát ott csak zsírral főznek, Petike, ott sokan állnak sorba a sz..ért, hogy kerültetek oda? Hasábburgonya, amit a hallal egy olajban (zsírban?)sütnek, és akkor nem is említettem, hogy miután megnézed a szakácsot az étvágyad is elmegy. Ötszor adtam nekik eselyt, hiaba:(


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork