Hozzászólások | Szólj hozzá! | Rovatok és keresés
ervin cikke a Bilagit rovatból, 2007. március 17. szombat, 21:22 | 11 hozzászólás
Ha Belgium, akkor feketekagyló. Más országokban is megpróbálkoznak ugyan ezzel a csemegével, de mint a helyszínen megtudtuk, eleve csak ott érdemes próbálkozni, ahol a kagyló frissen - tehát nem mélyhűtve - beszerezhető. Ha viszont ezt az akadályt sikerül megugranunk, akkor a finomság elkészítése már rendkívül egyszerű.
A 15 lépéses mattot a Mester saját előadásában csodálhatjuk meg - hagyjuk is, hogy a képek magukért beszéljenek. Aki még ezek után is leírásra vágyik, annak figyelmébe ajánljuk Chili és Vanília eredeti cikkét - bár az egy kicsit eltérő, tejszínes variánsról szól.
Jó étvágyat!
(#)
, 2007. március 17. szombat, 21:42Hol a folyamatábra?! :)
, 2007. március 17. szombat, 21:45 (#)
Ali, a Mester egyszerű, mégis megvilágító erejű üzenetét tolmácsolom:
"Na, azt felejtsétek el."
:)
(#)
, 2007. március 17. szombat, 22:00Akkor ez van, holnap fehér kagylót eszem. Pontosabban kagylótésztát. :D
(#)
, 2007. március 17. szombat, 22:06az ott zellerszár a hagyma mellett a 3. képen? merthogy a "hozzávalók"-ként értelmezett 1. képen azt nem látok (igaz petrezselymet sem, már ha az az a kilencediken).
(#)
, 2007. március 17. szombat, 22:12ja, és mielött nekemestek: a "hozzávalókat" a pult előterében elhelyezett itemekre és nem a fehérrépa-citrom stb csoportozatra értettem.
, 2007. március 17. szombat, 23:42 (#)
methan, a pultról készült fotó elsősorban a Mester konyhájának tetszőleges időpontban megfigyelhető, spontán gazdagságát hivatott érzékeltetni. :)
a pontos összetevőkért lszi olvasd el a linkelt cikket.
(#)
, 2007. március 18. vasárnap, 00:02oh, igaz is.
(#)
, 2007. március 18. vasárnap, 02:18Az, hogy ugyanilyen lábosunk van úgy érzem azt jelenti, hogy én is isteni feketekagylót tudnék csinálni :))))
(#)
, 2007. március 18. vasárnap, 10:19Gyönyörű lett a feka kagyló, nekem is egyik kedvencem. (Csak az a borzasztó celery ne lenne benne:() Azt tudtátok, hogy a belgák szerint az r betűs hónapokban érdemes kagylót enni?
, 2007. március 18. vasárnap, 18:56 (#)
sőt, az igazán hardcore rajongók szerint csakis az "er" betűs hónapokban.
(#)
, 2007. március 20. kedd, 13:50A belga kagylo valoban josag, a hetvegen volt szerencsem megint azt ennem. Hmmm! :-)
» Filmek
» Könyvek
» Éttermek - térképpel!
» Receptek
» Mobil videók
A Kispad-feednek most
olvasója van. Szeretnél közéjük tartozni? Ezen az oldalon mindent elmagyarázunk.
Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork