Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


i due fratelli

ervin cikke a Bilagit rovatból, 2007. június 18. hétfő, 06:17

A Mammut I. felső szintjén található étterem/pizzéria maga is így, kisbetűvel írja a nevét, ezt tiszteletben tartva gépeltem a címet. Kávézni menet, a Gloria felé haladva mindig elballagok mellettük, és mindig jó illatok szűrődnek ki tőlük. Ideje volt hát egyszer bentről is megvizsgálni az egységet.

Nem kellett volna erőltetni. Az illatok ugyan odabent is nagyszerűek, de az ételekkel hármunk közül ketten mellényúltunk. A pármai sonkás saláta zónaadag volt igencsak teljes áron, ráadásul a hozzá kért öntetből (az étlap szerint "fokhagyma, oliva olaj, borecet, fűszerek") hiányzott a fokhagyma, az olivaolaj, a borecet és a fűszerek, helyettük viszont volt benne murva finomságú és puhaságú szárított zöld valami és az étolajos kezelés gyanúját erősen magán hordó folyadék. A csirke egyszerűen csak nem tetszett az azt rendelőnek, a lazacos pizza viszont finomra sikerült.

A kiszolgálás kedves volt, a végén még a véleményünket is megkérdezték, és udvariasan meghallgatták az udvarias kritikát, a személyzettel tehát semmi gond. Csakhogy mi nem őket mustrálni jöttünk, hanem egy jót szerettünk volna enni.

Nem tudom ajánlani a helyet.

Értékelés (0-7): 2.

Elérhetőség és információk a honlapon: i due fratelli

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork