Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53885 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Tapas

eszpee cikke a Bilagit rovatból, 2007. június 10. vasárnap, 18:35 | 8 hozzászólás

mobiltelefonról

Tapas

A Retúr stábjának Barcelonából, Teneriféből és Kismarosról visszatérő tagjai és párjaik visszafogott vasárnap délutáni falatozásba kezdenek.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (8)

1

lipilee, 2007. június 10. vasárnap, 19:48 (#)

"...and it's 'téjpasz'" :)

2

Dr. Minorka, 2007. június 10. vasárnap, 21:57 (#)

A Nagy Levin kérdezteti, hogy nem sorolnád fel, hogy milyen ételeket látunk az asztalon?

3

akakij, 2007. június 10. vasárnap, 23:12 (#)

paradicsom, kenyér, Marined Anchovy and vegs, olives, vino, chorizo de pamplona, salami, fumed raw ham, melon(?)

4

Dr. Minorka, 2007. június 10. vasárnap, 23:21 (#)

A pardicsomtól balra az a fehér, háromszög alakú valami, illetve a kenyér alatt az a sárga izé, mi is valójában?

5

spityu zu, 2007. június 11. hétfő, 00:30 (#)

3:
"Marined Anchovy"
Ebbol a kepbol erre hogyan jottel ra?
4:
Feher haromszog=sajt.
Kenyer alatti sarga ize=sargadinnye a sonkahoz.

6

Author Profile Page eszpee, 2007. június 11. hétfő, 10:01 (#)

Na nézzük, elnézést, ha kihagyok valamit:

- jamon serrano, iberico, ráadasul bellota
- fuet
- chorizo
- saucisson
- anchovies
- háromféle tejből készült sajt (nem emlékszem a nevére sajnos)
- szardellával töltött és sima olívabogyó
- pan con tomate
- escalivada
- sárgadinnye
- rioja-i borok

jó volt.

7

Dr. Minorka, 2007. június 11. hétfő, 11:27 (#)

Hedonisták!:)

8

nyelv-ész, 2007. június 11. hétfő, 12:54 (#)

pan con tomate - én meg a képről aszittem, paradicsomot esztek szalámival és sajttal...
:)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork