Hozzászólások | Szólj hozzá! | Rovatok és keresés
ervin cikke a Bilagit rovatból, 2007. augusztus 25. szombat, 19:10 | 17 hozzászólás
mobiltelefonról
Óriási erőkkel reklámoztátok a hozzászólásokban, nem hagyhattuk ki. Hát... Az Illy kávé remek, a sütik közepesek, a fagyi valahogy nem természetes. A cukrászda-hangulat sehol, ez egy korrekt ipari nagyüzem. Értékelés (0-7): 4. Nagyok voltak az elvárásaink.
(#)
, 2007. augusztus 25. szombat, 19:20A fagyi erőst ízlés kérdése - én emléxem pölö, hogy anno egy cikkben itt mindenki mennyire csöpögött az Oktogonon lévő Butterfly fagyijáért - aztán nekem, ill. asszonynak a legrosszabb átkosbél fagyit idézte fel, annyira gej, ízhibás, műízű és rossz állagú volt - gyakorlatilag semmilyen tekintetben nem volt jó. De ez van, biztos van, akinek az Auguszt fagyija nem jön be...
, 2007. október 6. szombat, 12:22 (#)
Én évek óta rendszeres visszatérő vagyok az említett cukrászdába,pedig nem itt van a szomszédban.
A cikk írója hiányolja a "cukrászda hangulatot"(szvsz a belassult/"megfontolt" érzésre gondolt)és igaza van,mert ilyen forgalom mellett azzal nem lehetne hosszútávon fenttartani a cukrászdát.Én fagyit csak kevés helyen eszem,de itt sosem hagyom ki.:-)
(#)
, 2008. április 20. vasárnap, 16:08Szerintem a környék egy kiemelt helye, és rengeteg ismerősöm van Budapesttől, Bajáról, Kecskemétről, és sorolhatnám még honnan, akiknek a legek cukrászdája!
19 évet éltem Soltvadkerten, és látva, ahogyan folyamatosan változik, fejlődik, igényesedik. Cukrászda hangulat megvan szerintem, csak ki kell fogni a megfelelő időt! Vannak olyan időszakok, amikor a nagy sokaság miatt nincs, de a kávéházas részben én már sokszor voltam. És az is biztos, hogy ennyi ráfordítást a fejlődésre és az igényességre, mint amennyit itt, nem sok helyen csinálnak az országban! És egy igényes hely, ahová gyakran csak tódulnak a vevők nem mondhatja azt, hogy a hangulat kedvéért egyszerre pl. 50 embernél több nem lehet bent. Folyamatosan fejlődik, egyre nagyobb területen, egyre több ülőhellyel és kiszolgálva a fagyizni betérőket és azokat is, akik egy kellemes délutáni kávézásra, sütizésre szeretnének betérni!
(#)
, 2008. augusztus 30. szombat, 20:01Szerintem ez az ország legjobb cukrászdája, holnap megyek Budapestről oda! Talán a vendégszám pontosabb jelző, mint egy teszt...
(#)
, 2008. november 5. szerda, 13:31Ennél jobb fagyihoz Magyarországon még nem volt szerencsém. Bármikor utazunk a Délvidék-Budapest viszonylaton, kötelező megállót jelent egy fagyi erejéig.
De mivel érdeklődő vagyok, szívesen fogadok bármilyen más ajánlatot fagyira az ország területén, amit az illető finomabbnak tart a soltvadkerti mannánál...
, 2008. november 5. szerda, 13:37 (#)
A Hamdi cukrászda nálam most viszi a prímet. http://kispad.hu/muvhaz/200505/fagyi-kerdes.html
, 2008. november 5. szerda, 14:13 (#)
mellékes: Csak elolvastam az előző bejegyzés linkjét, innen a kérdés. "Ott van ugyebár a budai Auguszt, ahová anno a gimiben..." Melyik gimi volt az? Történetesen én is írhattam volna, különös tekintettel a rizsafagyira.
, 2008. november 5. szerda, 14:17 (#)
OFF: Minorka, miért nem oda kommentezel?
, 2008. november 5. szerda, 14:24 (#)
Hirtelenjében ez volt közelebb.
(#)
, 2010. április 6. kedd, 21:25Ma szerencsém volt meglátogatni a Szent Korona Cukrászdát.
Vendéglátós és vendég szemmel is lenyűgözött.
Jobb helyet még nem találtam.
(#)
, 2010. augusztus 15. vasárnap, 16:01nem voltam még a soldvadkerti cukrászdában de a családommal nagyon kiszeretnénk probálni sok jot hallottam rola.Nekünk a GYulai cukrászda a tuti képesek vagyunk miatta 300km t is autozni én mindenkinek ajálom olyan finom fagyit még nem ettem sehol .A legelsö hozzászolo ur meg egy pancser kötözködös.
(#)
, 2011. augusztus 10. szerda, 13:44Szégyelljétek magatokat, a ti ízlésetek nem üti meg a színvonalat szerintem - a születésnapotokra csak Tescós tortát kívánok, az év többi napjára meg vizes, vanillintól keserű, fűrészporízű "természetes" pesti fagyit és süteményt! Lúzerek.
, 2011. augusztus 18. csütörtök, 15:30 (#)
Réka, szerinted jó a hely? Arról is mondj valamit, ha már minket kivizsgáltál.
(#)
, 2011. augusztus 19. péntek, 01:20Kovács Réka: a Korona süteményei a modern cukrászipar csodáiból (porok és egyebek) készülnek. Kétségtelenül nagyon szépek, az egyik krémje sárga, a másiké rózsaszín, a harmadiké kék, a negyediké narancssárga és így tovább... nagyon sokféle van belőlük. Talán ismered Gödöllőn a Sulyánt, az is nagyon "híres" - és pont ilyen.
Nézz körül valami normális(abb) cukrászdában, nem kell 1500 forintos tortákat kóstolni az összehasonlításhoz, a Szamos bőven megfelel...
(#)
, 2011. augusztus 23. kedd, 15:07Sütiben nálam az abszolút favorit a Fröhlich kóser cukrászda a Dob utcában. Sokszor képes vagyok nagyokat is kerülni, hogy pont arra járjak és beugorhassak, ha már ott vagyok.
(#)
, 2011. augusztus 24. szerda, 20:17Nagyon szuper!Kihagyni bün!
(#)
, 2012. február 16. csütörtök, 21:19Szerintem igenis favorit a Korona Cukrászda. Képes vagyok 150 km-t leautózni, hogy részem legyen a csodálatos süti-fagyi tobzódásban. Egyébiránt ilyen gyönyörüen kialakitott környezetet sem sok helyen lehet látni (lehet, hogy a kinálat, izvilág hasonló).
Fagyiban Pásztó és Kőröshegy még számitásba jöhet.
Ha valaki meg tud cáfolni, érdeklődve várom :-)
» Filmek
» Könyvek
» Éttermek - térképpel!
» Receptek
» Mobil videók
A Kispad-feednek most
olvasója van. Szeretnél közéjük tartozni? Ezen az oldalon mindent elmagyarázunk.
Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork