Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Székely fogadó, Tusnádfürdő

eszpee cikke a Bilagit rovatból, 2007. szeptember 5. szerda, 20:25 | 7 hozzászólás

mobiltelefonról

Székely fogadó, Tusnádfürdő

Egyre kínosabb, hogy külső szemlélő számára teljesen puhány módon szórjuk a heteseket, viszont ez a hely is úgy indult, hogy kerestem a problémákat, de hiába. A végére még a folyamatos Republic besztofot is ellensúlyozta a képen látható székely tál. Flekkent ilyen jót régen ettem, a kolbász is isteni volt, krumpli friss, minden nagyon rendben - a képen nem látható egy deci szatmári szilva is. Ez most megint hetes, kétszer is próbáltuk, nem hibáztak.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (7)

1

karaj, 2007. szeptember 5. szerda, 22:10 (#)

Legközelebb osztályozzátok mondjuk az utakat :)

2

Author Profile Page ervin, 2007. szeptember 5. szerda, 22:55 (#)

Az eddigi posztokból ítélve az utatok kicsit egydimenziós, viszont a Bilagit rovatunk ezt imádja és köszöni szépen! :)

3

Penálen, 2007. szeptember 6. csütörtök, 08:41 (#)

Sztem a Kispad idén az "álcázott gasztroblog" kategóriában fog aratni :)

4

Penálen, 2007. szeptember 6. csütörtök, 08:43 (#)

Ja, és, mint ilyennek, javaslom a vendégmunkási poszt felelevenítését, és a TV Paprikás Bede Róbert vagy Döme meginvitálását, sztem mindketten maradandót alkotnának e téren :)

5

Tinyo, 2008. március 3. hétfő, 13:10 (#)

Mi is tiszteletünket tettünk 2007 nyarán a Székelyfogadóban. Csak ajánlani tudom. Puliszkában is maradndót alkotnak. (Emlékeinkben és nem a tányérunkon maradandót.)

6

kartéziánus, 2008. július 22. kedd, 16:42 (#)

A Székely Fogadó jó hely, főleg helyi viszonylatban, de azért vannak hiányosságai. Csúcsidőben sokat kell várni, a sült kolbász ipari minőség, hogy MBTék kedvenc kategóriájával éljek. A fotón is látható tálon 2008 júliusában a szalonna nem volt átsütve. A fehérbort melegen és kinyitva hozták ki.
Ettől persze még mindig a legjobb tusnádfürdői vendéglő, ezt mint veterán tusványos-járó 11 év tapasztalatával magam mögött mondhatom. E vendéglőnek lehetne bib gourmandot adni: korrekt minőség baráti árakon. Megbocsátható döccenőkkel.

7

asd, 2013. november 8. péntek, 11:13 (#)

szerintem nyerlást


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork