Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


A Kispad étteremtesztjei már térképen is!

eszpee cikke a Bilagit rovatból, 2007. november 30. péntek, 18:56 | 3 hozzászólás

Étteremkritikák térképenFelvittük az összes eddigi budapesti étterem- és kávézótesztünket Google Maps alá. Ha fogalom nélkül indulnátok vacsorázni vagy kávézni, akkor a jövőben már itt is érdemes lehet kezdeni. A kis kék pöttyökre kattintva az étterem neve és általunk adott értékelése jelenik meg, arra kattintva meg maga a recenzió, ami gyakran erősen árnyalhatja a végső pontszámot, lévén vállaltan szubjektívek szoktunk lenni.

Meglepően szép látvány egyébként a telepöttyözött város, bár Buda durván alulreprezentált, illetve a külsőbb kerületekben is bőven lenne még mit tesztelni. Mindenesetre most 56 hely már fent, a jövőben az újak is mennek majd folyamatosan, érdemes lehet tehát az éttermes oldalunkat bookmarkolni. Hibajavítások, ötletek, tippek és kérdések szokás szerint ide jöhetnek.

Update: Mire kiraktam a cikket, rájöttem, hogy át is lehetne színezni a pöttyöket, így most 0-2 pontig piros, 3-5 között sárga, 6 és 7 pontra pedig zöld bigyó jár. Hurrá!

Update2: Már nem csak Budapest, hanem az Egész Világ le van fedve! Persze ez praktikusan leginkább vidéki helyeket jelent.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

Bártházi András, 2007. november 30. péntek, 20:17 (#)

Ez szuper!

2

CsasZ, 2007. november 30. péntek, 20:27 (#)

Az nem megy, hogy mobilon nyitom meg a nativ google maps cuccot, rátok keresek és bevillannak az éttermek?
Nem sikerült...

3

Author Profile Page eszpee, 2008. november 21. péntek, 15:51 (#)

Update van, felvittem a Budapesten kívüli helyeket is, már ahol tudtam, így az összes (közel száz!) étteremtesztünk térképről böngészhető itt:

http://kispad.hu/bilagit/ettermek.html


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork