Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53923 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Lángossütő a Nyugati aluljáróban

ervin cikke a Bilagit rovatból, 2007. november 27. kedd, 00:59 | 3 hozzászólás

Igaz ugyan, hogy a versenytársaktól távol, a vécé mellett szerénykedik az egység, de akkor is: miért nem választják többen, legalább az igaz magyar városi harcosok közül, ha egyszer ez is elérhető az idegenszívű hamburger meg gyros mellett?

Sosem tudtuk a választ erre a kérdésre, ezért tegnap úgy döntöttünk, kipróbáljuk a helyet. Most már tudjuk. Értékelés (0-7): 2.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

Longhand, 2007. november 27. kedd, 01:19 (#)

A Nyugati aluljárójában, vendéglátó egységben, egy alkalommal jártam.
Egy kocsma volt, ahol - bár már megéltem már jópár váratlan veszélyes helyzetet -, de szabályosan végigrettegtem a bent eltöltött időt.
Az erősen zsúfolt kocsma törzsvendégeinek kb. 90%-át román vendégmunkások tették ki és a rettegés monoton állandóságát egy esemény resetelte félpercenként amikor a csapos kiüvöltött, hogy "csend legyen már...!!!".
Dönci (Európa Kiadó, Balaton, ...) barátom vitt el oda amikor megkértem, hogy nézzünk körül a körúti boltokban egy új gitárért, cserébe kb. minden villamosmegállóban megálltunk egy sörre (Mester utcától kezdve). A Nyugatiban ez jutott.
Örüljetek, hogy nektek csak egy búvárlángos.
:)

2

gargoyle, 2007. november 27. kedd, 01:25 (#)

nyugatinal? horpinto borozo csakis a parforintos nagyfroccsel :D eletembe be nem mertem menni, inkabb a kivegzoosztag :D

3

Balage, 2007. november 27. kedd, 02:57 (#)

Na, pont ma este álltam be egy hotdogért ugyanott a félemeleten (az aluljáró és az óra között félúton), de miután a kiscsaj 5 perc után is kedélyesen csacsogott két fiatalemberrel, és 8 óra előtt 20 perccel jól láthatóan nem akart már üzleti tevékenységet folytatni, rájöttem, hogy nem vagyok éhes. Kipróbálom én azt a lángost holnap! :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork