Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Felszálló sárkány vietnámi étterem

ervin cikke a Bilagit rovatból, 2007. december 1. szombat, 11:14

Az étterem jópofa neve nálam pluszpontot ért. Amire szüksége is van ennek a ferencvárosi helynek, mert a kezdeti izgatott várakozásaimat sajnos nem teljesen igazolta.

Vietnámi étterem

Nagyon rég ettem vietnámit a mostani alkalom előtt, és szerettem volna újra megtalálni a fantasztikus ízeiket. Nos, semmi nem volt rossz, sőt tulajdonképpen minden egészen jó volt, de semmi nem volt az igazi. Az egyik főzőklubunkon vendégeskedő vietnámi lány sokkal finomabb tavaszi tekercset csinált anno, mint itt a hivatásosok, és hát a pho sem volt az, amilyennek egy dél-vietnámi piaci kifőzdében annak idején megismertem.

Vietnámi étterem

Végeredményben nem bántam meg, hogy benéztünk, a személyzet is kedvesen, barátságosan bánt velünk, alkalomadtán vissza is jövök majd, ha épp a környéken járok (vajon mi lehet az a kecskefondü, amelyet a menüben találtunk?), a sokverziós, 990 forintos menü korrekt ajánlatnak látszik, de azért a hely messze nem került be a toplistámra. Értékelés (0-7): 4 és 5 között.

Felszálló sárkány vietnámi étterem
1092, Ernő utca 30-34.
Nyitvatartás: 11-18

(Kép: photoblog.hu)

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork