Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Cara Mia

ervin cikke a Bilagit rovatból, 2008. március 17. hétfő, 15:01 | 10 hozzászólás

Ettünk egy rossz vasárnapi ebédet a Ráday utcában található Cara Mia étteremben. A leves el volt sózva, a csirkének olyan íze volt, mint a Mátrixban (semmilyen), a tócsni nem is igazán volt az, a jacket potatónál pedig nem az alufóliának volt a legrosszabb íze. Illusztráció nem lesz: ugyan fényképeztem, de aztán úgy döntöttem, nem segítem őket azzal, hogy szép képeket mutatok a rossz ételeikről.

Értékelés (0-7): 2. A részben jópofa dekor, és a nem épp irigylésre méltó állásában hősiesen kitartó pincér miatt nem lett egy.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (10)

1

Nz, 2008. március 17. hétfő, 17:40 (#)

Figyelemremelto hosies es egyszerre vicces az, hogy alakalomrol alkalomra kepesek vagytok teljesen remenytelen helyeken enni. Hetkoznap ebedidoben meg oke, mert akkor mindenhol egyen 990 Ft az ar, nade mas idopontban? Brrr.

2

Dr. Minorka, 2008. március 17. hétfő, 18:00 (#)

Amikor beülnek, még nem tudhatják...

3

Holgyek, 2008. július 1. kedd, 22:25 (#)

Ma este voltunk ott. Borzaszto volt. Amellett, hogy nagyon draga hely, a pincerek is nagyon unszimpatikusak voltak. Kertunk egy limonadet, ami rossz volt es szamoltak erte 990 Ft-ot! Mikor kerdeztuk, hogy hol van ez az etlapon, sokaig keresve vegre megtalaltak a koktellapon...mint virgin moitot. Mikor reklamaltunk, hogy mi nem ezt ittuk, a valasz a kovetkezo volt:
`A mentat kicsereltuk narancsra es az igy olyan, mint a virgin mojito....itt van, pont ugy nez ki mint a kepen a menta nelkul. Es hat amugy is mit mondjak holgyeim, hogy draga? ez itt a elitt resze a Raday utcanak nem pedig a kocsma oldala itt lejjebb` - szolt az allitolagos uzletvezeto, es kivillantotta 32 fogas mufogsorat a szilikon szajak alatt...majd elitpegett a tusarku cipojeben

4

Bobo, 2008. július 2. szerda, 09:24 (#)

Az ételek, a felszolgálás, a pincérek hozzáálása kritikán aluli. Egy jó szót sem tudok mondani erről a helyről.

5

katmandu, 2008. július 2. szerda, 21:32 (#)

Az tényleg bámulatos, ahogy Kispadék elég biztosan bele tudnak húzni a vendéglátóiparral csak papíron viszonyt tartó messzire viritó turistacsapdákba. Lehet, hogy valami makacs reményt táplálnak, hogy hátha mégis/mégse?

6

Timko, 2008. augusztus 26. kedd, 12:21 (#)

Kedves Sorstársaim!!!!!!!!!!
Ha tehetitek kerűljétek el a Cara Mia Éttermet. Vasárnap jártunk ott de soha többet.Az étel minösége kritikán aluli,a pincérek hozzáállasa a munkához szintugy. A vezetöség mig mi ebédeltűnk számitógép elött ülve az orrát turva mosolygot felém. Ez már mindennek a tetöfoka.Hogy csinálhatnak ilyen emberek ilyen drága étteremet. A terasz mindenfelé madártollas és had ne részletezzem. Ha gondoljátok nézzétek meg és irjátok le a véleményeteket.

7

timi, 2009. május 20. szerda, 15:34 (#)

szerintem jó a hely:))

Puszi.Timi

8

Dr. Gerzsó Eszter, 2010. december 1. szerda, 17:52 (#)

Tipikus Magyarok vagytok!!!
A hely nagyon jó!!!!
Mi törzs vendégek vagyunk és az a kedvesség ahogy fogadnak és ízvilág amit tudnak kihozni az ételekből nagyon nagy profizmusra vall...
Az üzletvezetők nagyon is készségesek, és ügyesek!!!
A Ráday utca legjobb étterme és ezt nagyon sok ismerősöm megerősítené..
Kár, hogy ennyire negatívak és rosszindulatúak vagytok!
Üdv.
Eszter és barátai!

9

Gábor, 2010. december 1. szerda, 18:03 (#)

Sziasztok!
Én csak annyit szeretnék elmondani a Caramia Étteremről, hogy nagyon jól ismerem a helyet és csak jót tudok mondani róluk, szép a teraszuk, jók az ételek, jó a kiszolgálás, és baromi dekoratívak...
Gratuláció nekik!!!
Gábor!

10

Benny Lava, 2010. december 4. szombat, 12:54 (#)

Gábor,
nagyon jól ismered a helyet, mégsem tudod helyesen leírni a nevüket? Ejnye :D :P .D


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork