Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53884 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Az igazi hamburger

eszpee cikke a Bilagit rovatból, 2008. június 28. szombat, 14:00 | 13 hozzászólás

mobiltelefonról

Az igazi hamburger

Grillen készül, rá egy kis sajt, bele paradicsom, hagyma, saláta, uborka, mustár, és kész is. Hűvös rosé borral tökéletes. Jó étvágyat!

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (13)

1

G Zoli, 2008. június 28. szombat, 14:38 (#)

Woww! Masszív (:

2

bodzasfanta, 2008. június 28. szombat, 15:05 (#)

brutális

3

G Zoli, 2008. június 28. szombat, 16:54 (#)

Elnézést, de ezt be kell szúrnom:

4

G Zoli, 2008. június 28. szombat, 16:57 (#)

itt a kép bocsi Donut Bacon Burger

5

Penálen, 2008. június 28. szombat, 17:42 (#)

Jól értem, hogy pékáruval nem is kell vacakolni? :)

6

katmandu, 2008. június 29. vasárnap, 00:18 (#)

#5/Penálen:
Details, details :) és minek is? a hamburgerben a husi a lényeg, a többi sallang. Két húsogácsa közé beteszed a harmadikat és kész. Go hardcore! :)

De eszpee azért többet is mesélhetne erről a kis grillezésről. Ezt most így hogy? Otthon sütötte? Milyen húsból? Bepácolta? Mivel fűszerezte? Milyen faszenet és gyújtófolyadékot használ? Tessék tájékoztatni a népet, pláne ha ilyen étvágygerjesztő postról van szó :)

7

Borg, 2008. június 29. vasárnap, 10:17 (#)

csinos, de lapka sajttal :(?

8

Author Profile Page eszpee, 2008. június 29. vasárnap, 20:32 (#)

Mondom sorban:

- persze, azért hamburgerzsömlébe kerül a cucc, de mobilról nem akartam kisregényt írni.

- donut bacon burger, segítek, nekem meg a google: http://spiggles.com/?p=37

- családdal sütöttük, kis házi grill, kert, a húspogácsák a legegyszerűbb sima darált marhahúsból vannak, itt ha "steak haché"-t kérsz a hentestől, ő szépen meg is formázza neked. A tüzet szerintem papír, fa és faszén keveréke biztosította, de erre nem mernék megesküdni, én a pastisommal voltam elfoglalva. :)

- lapka volt a sajt sajnos, igen. cheddart akartam mindenképpen, az meg csak ilyen kiszerelésben volt épp.

9

katmandu, 2008. június 30. hétfő, 00:14 (#)

#8/eszpee:
köszi az infókat! (donut bacon burger: ez iszonyat :) )

10

madbal, 2008. július 1. kedd, 13:16 (#)

Nyugtass meg, hogy nem színhű a kép!

11

Author Profile Page eszpee, 2008. július 1. kedd, 13:25 (#)

megnyugodhatsz, sokkal kevésbbé volt sápadt élőben, csak a füst + erős direkt napfény + mobil ezt hozta. :)

12

deKata, 2008. július 1. kedd, 23:03 (#)

mondd,h hamburgerzsomle alatt nem az edes puffancsot erted, mint ahogy teszik ezt sok helyen Bp-en..! :(

13

Author Profile Page eszpee, 2008. július 2. szerda, 00:14 (#)

hát pedig sajnos az igazi hamburgernek ez a zsömléje, kicsit szivacsos, kicsit édeskés, szezámmagos. normál esetben kezembe se venném, de ehhez így rendben van.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork