Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53923 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Giusto

ervin cikke a Bilagit rovatból, 2009. május 27. szerda, 10:15 | 1 hozzászólás

Giusto

Ajánlásra jutottunk el ide, magunktól valószínűleg az életben nem vesszük észre a Boráros tértől délre húzódó, meglehetősen csúnya házsor dunai oldalán megbújó éttermet. A Gold bisztrónál már megénekelt menüstratégiát követik ők is: 3-3 előétel, főétel és desszert van a rövidke menülapon és a fogások száma alapján kell fizetni.

A teljes menü ára 1450 forint, ami a McDonalds nagymenük ártartománya, tehát nem lehet rá panasz. Az étterem ezen felül a la carte fogásokat is kínál, jóval borsosabb áron, a menü tehát minden bizonnyal vevőcsalogatóként szolgál, amivel persze nincs semmi baj.

A környezet elegáns, a kiszolgáló személyzet udvarias, a menü tehát tényleg jó ajánlat - kivéve azt az apróságot, hogy semmi emlékezetes nincs benne. Mindössze néhány napja, hogy ott jártunk, de már csak a képek segítségével tudom visszaidézni, hogy mit ettem. Semmi nem volt rossz, de varázslat sem történt. Csak ezért tehát nem érdemes elzarándokolni erre a kicsit kieső helyre. A korrektség kedvéért jegyezzük meg, hogy az egyetlen, a menün kívül az étlapról rendelt tétel nagyon ízlett az azt elfogyasztó asztaltársnak. Az ajánlónk szerint pedig az esti naplemente a teraszról nézve további csillogást kölcsönöz a helynek.

Giusto

Giusto

Giusto

Értékelés (0-7): 4. A hely, a stílus, a menü ára rendben, de ízvonalon egyelőre semmi különös.

Giusto
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 3.
H-V 12:00-24:00
(+36-1) 688-22-90

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

Giselle, 2011. június 10. péntek, 15:32 (#)

Azóta történt némi változás. A pincérek és a konyha erőteljesen lelassult.
A 3 fogásos menü árát pedig felemelték 1.850,- forintra.
Ami viszont ár-érték arányban már nem jó. Sőt, kifejezetten rossz, ha a többit is nézem. Több, mint egy órán át tartott, hogy kihozzák mindhárom fogást,az italokat pedig a megrendelés után kb. negyed órával kaptuk meg. Jóllehet az étterem kb. negyedrészt volt tele. A gombaleves pedig olyan lisztes volt, hogy egy nagy kockává állt össze a gyomromban...
Ez az étterem nálam nem kap több esélyt.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork