Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Öcsi és Fuszek vendéglő, Gyula

ervin cikke a Bilagit rovatból, 2009. július 21. kedd, 07:58 | 13 hozzászólás

Hát erre a helyre véletlenül keveredtem be, miután a kinézett egység aznap zárva volt. Nem bántam meg. Semmi tettetés, leírva érdekesen hangzó húsételeket ajánlanak (legalábbis nekem azokon akadt meg a szemem), majd adott esetben ki is hozzák őket. Korrekt üzletvitel. Barátságos személyzet, laza vendégsereg.

Az egységben található JBL hangfalak sajnos szintén remekül teljesítenek, ami azért nem szerez felhőtlen boldogságot, mert ottlétem alatt végig vendéglátóipari élőzene szól belőlük. Ugyanakkor, ha már kénytelen vagyok végighallgatni, akkor el kell ismernem, hogy a zenész-iparos felkészülten látja el feladatát: itt nincs félreütés, rosszul egyszerűsített harmónia, amit annyi helyen hallani. Amikor fizetek, akkor épp az ilyenkor elmaradhatatlan Afrika kerül sorra, és annak az összes hangszerszólóját is hangjegyre pontosan felidézi a szakember.

Fuszek

Értékelés (0-7): 4. Ha már odakeveredtem, nem bántam meg. De a zene miatt nem biztos, hogy visszamennék.

Öcsi és Fuszek vendéglő
Gyula, Kossuth utca 8.
Tel: 06-66-468-495
H-P: 07-24
Sz-V: 10-24

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (13)

1

mami, 2009. július 22. szerda, 10:27 (#)

Én szeretem, ha hibázik a zenész, akkor legalább tudom, hogy nem a szintiprogram játszik helyette, ő meg nem csak kamuból nyomkodja ritmikusan, tíz ujjal a billentyűzetet.

2

talad ki ki vagyok, 2009. augusztus 4. kedd, 13:43 (#)

fagyasztott mexikoi keverékbol rizi bizi , olajban sult hagyma, szalonna, egy szelet hus vén tehénbol...azt kell mondjam, egyaltalan nem hianyoznak az altalanos magyar ettermek :)

3

HattoriHanzo, 2009. december 28. hétfő, 15:57 (#)

Az aznap éppen zárvatartó egység ugye a Kisködmön volt? Ha a válasz nem, akkor ez egy jelzésértékű kérdésnek is tekinthető. A város legjobb étterme szerintem, amikor az országnak abban a szegletében járok, mindig benézek. Próbáljátok ki egyszer!

4

Author Profile Page ervin, 2009. december 28. hétfő, 22:16 (#)

(3), igen.

5

kórik julianna, 2010. január 24. vasárnap, 16:28 (#)

Ha ismerőseinkkel, vagy a párommal Gyulán járunk rendszeresen betérünk az "Öcsi-Fuszekbe"
Minden elismerésem az ott dolgozó embereké, és persze a tulajdonosé.Köszönet a zenész úrnak a szuper estéért!
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Tisztelettel:Kórik Julianna

6

szegediboszorka, 2011. június 4. szombat, 16:42 (#)

Az Öcsi és Fuszek a legjobb vendéglő Gyulán! Annyira kedvesek és a hangulat utánozhatatlan. Minden finom és nagyon rendes adagokat adnak, a tulaj is közvetlen és udvariasak a felszolgálók.
Mi többször is oda szerveztünk rendezvényt, érdemes őket ezzel is megkeresni, ajánlom mindenkinek, aki arra jár. Rugalmasak és értik a dolgukat. És lehalkítják a zenét, ha valakit zavar...

7

gyuri5555, 2011. július 3. vasárnap, 12:36 (#)

Mindég a konyhájában éreztem jól magam. Ott lehetett igazán finomat enni.
Ha ebbe az étterembe belépek rögtön az jut eszembe. Régies környezet, régies ízek és a nagyanyáméhoz hasonló kedvesség.
Ha erre járok csakis ebbe az étterembe megyek.
Csak a végén jegyzem meg, hogy az árakat sem szabad figyelmen kívül hagyni. Mindennel együtt szerintem az ország egyik legkiválóbb helye.

8

J..., 2012. február 11. szombat, 12:05 (#)

Szép Jó napot !!!
Ha most valaki betér az Öcsi & Fuszek vendéglöbe,Igen csak jól fogja magát érezni a kiszolgálűás remeke és az ételek minösége után de ne feledjük a három fös Cafe Triót aki 2010 Novemberétöl látja el jó hanglattal és kellemes zenével az ide betérö vendégeit.Igazi profi csapat akik nem a hangszerük tehcnikájában biznak hanem a saját zenei tudásuk és tapasztaltukkal szórakoztatnak.

9

Károly, 2012. február 25. szombat, 13:34 (#)

Szép jó napot mindenkinek !!!
A Gyulai Öcsi és Fuszek étteremben jártam a napokban és nagyon kellemesen éreztük magunkat az egész családda ,az ételek nagyon jó minöségben voltak el készitve ,és ezt ugy mondom hogy mi a családdal sok helyen megfordultunk már legföképp külföldön.De ezt a hazai hangulatot ssehol nem éreztem még .Volt egy három fös zenekar az étteremben és ök is olyan minöségben játszották az oda illö zenéket hogy csak gratulálni tudtam neki de elnézést az üzletvezetötöl ha ezt esetleg olvasná de ezek a zenészek nem vidékre valóak meert nagyon profi kis csapat volt.De ugyan igy vélekedem a kiszolgáló szemályzetröl is le a kalappal ,mindenkinek csak ajánlani tudom .Üdv:Károly

10

Agnese, 2012. augusztus 22. szerda, 23:24 (#)

Én most voltam a családommal. Semmi extra, sőt! A kerthelyiségben ültünk le. Nem mondom... Ősrégi kiülők, amik tetejéről folyamatosan hullott valami fekete kosz a terítőre. Az asztalteritő kékfestő utánzat volt, tele ételmaradékkal, nagy pörköltpecsétekkel. Nem vagyok finnyás, ám kényelmetlenül éreztem magam,a minket körülvevő gazról nem is beszélve! Az étel valóban elfogadható áron van, ám 4 szomjas ember a kaja kétszeresét is elissza. Egyébként utálom, ha az éttermek 2,5 decis üdítőt tartanak. Durva lehúzás! nagyon sok helyen lehet szódavizet kapni valódi szomjoltóként, itt azt sem..
Ami az ételek minőségét illeti,tízes skálán 6-os. Természetesen eltekintettem attól, hogy az én kajámat úgy ahogy volt alapjaiban cseszték el. A sertésszelet Dubarry módra ugyanis Nem!! főtt karajszeletből készül, hanem rostonsütöttből!!
A zene valami iszonyat kínos cincogás volt. A párom szerint a (felújított)Hyppolit a lakáj c. filmzene volt mi az étvágyunkat csökkentette..
Mondjuk mi, az ételnek szántuk ezt a "szerepet" =)
Erősen ajánlották ezt az éttermet...
Én nem teszem...!

11

Lackó Béla, 2012. október 17. szerda, 16:05 (#)

Szép napot !!!
Nem rég jártunk a Gyulai Öcsi és Fuszek étteremben és meglepetésünkre igazi házias hangulat fogadta az egész társaságunkat .Az ételek megfelelően voltak tálalva és kiszolgálva sőt ilyet valamikor a "Lila Akác Étteremben " tapasztaltam amely az életem legkellemesebb élményeihez fűződik .Csak GRATULÁLNI tudok mindenkinek aki itt dolgozik :)
A zenészekröl is írnék egy pár sort mert ők is hozzá tartoznak ahhoz a hangulathoz ami az éttermet veszi körül .Azt elöttem író nem tudom hogy kiket hallgatott de ezek a zenészek igazi profi "vérű" szakemberek ,akik az élő muzsikájukkal elvarázsolják az oda betérő vendégeket.Én leűltem és beszélgettem is velük és kiderül hogy egytöl eggyig kategóriás profi szakemberek .Kedves Ágnes szeriontem a férje csak csiszolja még egy nagyot a füleit mert ahogy mondják suszter maradjon a kaptafájánál :) Ugyhogy gratulálok mindenkinek csak igy tovább . ui:Köszönjük a szép estét:)))

12

Szabó ervin, 2012. október 17. szerda, 16:22 (#)

Kedves Ágnes !
Mi is akkor voltunk az Öcsi és a Fuszek étteremben és mi nem tapasztaltunk egyáltalán semmi ilyesmit amit ön említett ,szerintünk nagyon kellemes kis hely volt .(felújított)Hyppolit a lakáj c. filmzene az pedig magnórol ment ezt mi is hallottuk de mi kivártuk az élő zenészeket akik azt hiszem 6-7 óra körül érkeztek meg és igazán nem mondhattok semmi rosszat sőt... mivel én is foglalkozom zenével.Az ételre visszatérve mi amit megrendeltünk azt kaptuk és olyan minőségben és mennyiségben amit szerettünk volna .Ajánlom mindenkinek ezt a hellyet !

13

Böbe, 2013. február 9. szombat, 20:57 (#)

Érdeklődni szeretnék,h van-e ennek az étteremnek pince helyisége is?


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork