Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Tanyacsárda, Lajosmizse

ervin cikke a Bilagit rovatból, 2009. július 14. kedd, 07:32 | 2 hozzászólás

A címben valójában tanyacsárdákat kellett volna írnom, többes számban, mert rögtön kettő is van belőle: Kecskemétről nézve Lajosmizse előtt az egyik, ez a "régi", utána pedig a másik, az új. Én az utóbbit próbáltam ki.

A weben előzetesen olvasott legendárium magasra tette a mércét, és ez nem biztos, hogy jót tett a helynek, már ami a valóságos tapasztalataimat illeti. A csárda hatalmas komplexum, lovas turistaközpont inkább, mint étterem, ottjártamkor éppen gyereknapot, lovasparádét és álnépzenét-turistabusznak programot bonyolítottak egyszerre, szerencsére mindegyiket más épületben/helyszínen. Ennek ellenére gördülékenyen zajlott minden, nem vártam sokat a kiszolgálásra, a személyzet kedvessége és barátságos udvariassága hibátlannak bizonyult.

A csárda szinte egész nyáron programozik ételfronton is: én is beleválasztottam az aktuális ajánlatba, kérésemre azonnal felezték a kétszemélyes tálat. Minden rendben volt, a leves ehetően meleg, nem túl forró, a kóla (vezettem) pont eléggé hideg, a hús jól megsütve, a süti langyos, a kávé finom. Szóval gond egy szál se. De eufória úgyszintén. Minden becsületesen meg volt csinálva, de semmitől se ájultam el, nem volt semmi, ami igazán eredeti vagy magával ragadó lett volna, sőt ennek még az esélye sem merült fel egy pillanatra sem.

A képek minőségének nem tett jót, hogy sötét volt odabenn.

Tanyacsárda

Tanyacsárda

Tanyacsárda

Értékelés (0-7): 5. Aki betér, nem fog csalódni, ugyanakkor az előzetesen róluk olvasott himnuszokat nem tudom alátámasztani.

Tanyacsárda
Lajosmizse előtt és után, az 5-ös úttól nem messze
A honlapjukon minden adat megtalálható, informatív, elismerés érte!

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

árpi, 2009. július 14. kedd, 22:40 (#)

Én nemrég ettem ott valamilyen bélszínt. Sajnos szeletekre vágták, így pedig lehetetlen olyanra sütni, amilyenre kértem. Mással nem volt gond, de sajna elég ez is. Túl jól megy az üzlet, így szerintem egy ideig nem fognak fejlődni.

2

bagolyka, 2010. augusztus 5. csütörtök, 17:54 (#)

A cikkel is a hozzászólóval is egyetértek. JÓ, jó, de semmi extra. Kedvesek, a kaja sem rossz, de felejthető.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork