Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Fotel Kávéház

ervin cikke a Bilagit rovatból, 2009. szeptember 22. kedd, 07:05 | 6 hozzászólás

Fotel kávéház

A társaságban többen is ajánlották a helyet, egyik nap leteszteltem magamnak. Nem feszítem sokáig: nem nagyon jött be.

Először is, nem tartom jó ötletnek, amikor egy egység kávéháznak hívja magát, még akkor is, ha beülve semmiféle kávéház-hangulata nem támad az embernek. A Fotel ilyen. Amúgy viszont barátságos, egyszerű kis hely. Viszont az árszint, a kaja és a külcsín általuk előadott hármasából bármelyik kettőt választom ki, a harmadik nem stimmel.

Lehet ilyen külsővel ilyen ételeket adni, de ahhoz drága a hely. Lehet ennyiért adni ilyen ételeket, de akkor jobban illene kinéznie. Végezetül pedig lehet ilyen helyen ennyiért adni az ételeket, de akkor nem elég egyszerűen jónak lenni (mert egyébként a kóstolás alapján korrekt a konyha), hanem valami überkunszttal kéne megindokolni az esztétikum és az árszínvonal látszólagos ellentétét.

Persze lehet, hogy egyszerűen csak kihasználják a jó elhelyezkedés lehetőségeit, sőt az is lehet, hogy a kisebbségben vagyok a véleményemmel. Mindenesetre a dolgok jelenlegi állása szerint nem leszek ismétlődő vendég.

Értékelés (0-7): 3.


Fotel Kávéház

1062 Budapest, Andrássy út 2.
Tel./fax: 06-1/354-1016

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (6)

1

Author Profile Page eszpee, 2009. szeptember 22. kedd, 08:44 (#)

A trükkös hármasból csak a kaja-ár OK, kinézet NEM volt furcsa nekem, a másik két kombinációt el tudom képzelni... Ennyit számít a dekoráció? Vagy ennyire tragikus volt a környezet?

2

Author Profile Page NagyGa1, 2009. szeptember 22. kedd, 10:49 (#)

Szerintem meg a hely csak előremutató, a várható inflációs rátával már most előre igazították az árakat.

3

Author Profile Page eszpee, 2009. szeptember 22. kedd, 11:37 (#)

Egyébként mennyi volt az az annyi?

4

Benny Lava, 2009. szeptember 22. kedd, 13:32 (#)

Kétszer annyi :)

5

tekatana, 2009. szeptember 24. csütörtök, 00:34 (#)

én kíváncsiságból megnéztem az étlapjukat: báránycsülök kemencében 2300, korsó dreher 450 - ez azért sztem nem a drága kategória, és ha tényleg finom volt, egy ilyet letesztelnék :)
elég nyomasztó lehetett az enteriör hangulata :) (ami nekem amúgy számít. kapásból a rosenstein jut eszembe, amit egekig magasztalt mindenki, de a szürrealisan eklektikus környezet nekem megölte az éményt. ja és az drága is volt, persze tényleg finom)

6

Fotel, 2009. október 26. hétfő, 16:53 (#)

Teljesen igazatok van a kialakításban! Reméljük még idén sikerűl véghez vinni az átépítést. A Báránycsülök ami a képen is szerepel az már többször bizonyított. Az ár érték arányt viszont nem tartom kirívónak, mert tényleg nagyon jó alapanyagokkal dolgozunk ami nem olcsó manapság!
Szívesen veszem a kritikákat, és próbálok rá válaszolni és választ adni!
Üdvözlettel:
Fotel


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork