Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Hummus Bar az Október 6. utcában

ervin cikke a Bilagit rovatból, 2009. december 22. kedd, 07:03 | 2 hozzászólás

jerusalem-mix.jpg

Az időközben lánccá terebélyesedő vállalkozásról már több ízben tudósítottunk. Először az azonnali elragadtatás mobil hangján a Kertész utcából, majd ehhez képest meglehetős rezignáltsággal az Alkotmány utcából. Most az Október 6. utcai egységet ajánlom röviden a figyelmetekbe, mégpedig ismét pozitív minőségben.

A két előbb említett étteremmel szemben itt húst tartalmazó ételeket is kapni, illetve több más olyan tételt is találtam a menüben, amit máshol nem. Jelenlegi kedvenceim a kiadós főtelek, amelyben a feltét (pl. a Jeruzsálem mix névre hallgató, májat, húst és hagymát tartalmazó kombináció) mellett laffakenyér, rizs és saláta is szerepel, mindez 1500 forintért. A betérőket mentateával várják, van finom limonádé meg csapolt sör is, az ételhez érdemes külön csípős fűszert kérni, finom az is.

Értékelés (0-7): 6. Elsősorban tettetés nélküli, emberes adagokra áhítozó ebédhez ajánlom, de ahhoz bátran.

Hummus bar
1051 Budapest Október 6. u. 19.
Tel: 354-01-08
H-P: 11:30-22:00
SZ-V: 12:00-22:00

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

Lam, 2009. december 22. kedd, 13:16 (#)

Nem tudja valaki véletlen, hogy a Hummus Bar-ok és a Westendben lévő Hummus Point (előzőleg az is Hummus Bar néven futott) az ugyanaz a tulaj? Én oda szoktam járni, de a hummusbar.hu -n nincs feltűntve a Westendes.

Nekem a jelenlegi kedvencem a humusz shakshukával. :)

2

Orosz Péter, 2009. december 24. csütörtök, 10:56 (#)

Az „emberes” valójában súlyos eufémizmus, az adagokat 72 órás étlen-szomjan negevi missziókra induló izraeli katonákra kalibrálták. Elég szórakoztató. Valamint a laffákról fontos még tudni, hogy nemcsak vannak, hanem egy bajszos férfi süti őket a helyszínen található kemencében.

És a titkos sláger: jemeni csirkeleves, a Kertész utcai bableves verziója nagy darab csirkével.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork