Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Agykontroll 2: the sequel

Ervin cikke a Blog rovatból, 2003. július 13. vasárnap, 22:39

Angolul némileg rémisztőbb a neve: Mind Control. Annak sokkal inkább ilyen hogyismondjamcsak: B-kategóriás-psycho-scifi-thriller hangulata van.

Na, hát eltelt a második nap, még mindig egyben vagyunk, nem kellett befizetnünk félig elaléltan valami floridai timeshare lakrészre, továbbá nem adtuk át pénztárcánkat a vezető varázsló ördögi mosolyú segítőinek. Mi több, az előadó igen intelligens beszédű, rokonszenves, kellemes úriember, aki szemmel láthatóan mentes a multilevel-marketing áldásos stratégiai megfontolásaitól.

Az átfogó kritikával még várnotok kell egy hetet, a második benyomás az elsőhöz hasonlóan pozitív. A tegnap este beprogramozott önébresztést ma reggel kínosan elbuktam, a 7 óra helyett ötkor ébredtem fel. Kinga belső órája ugyanakkor pontosnak bizonyult, tehát sajnos nem a módszerrel van a baj.

Ma már emeltebb szintű varázslatokkal is megpróbálkoztunk. Az egyik csúcsmutatvány. az ún. karlevitáció, ahol az egyik karod emelkedik fel "magától" a combodról a homlokodhoz, nekem annyira gyorsan ment, hogy majdnem kiütöttem magam. A csattanós tockost pozitív jelként értelmeztem, amely a későbbiekre nézve komoly parafenomenális reményekre jogosít.

Most egy hét pihenő következik, eközben szorgos gyakorlással az eddig megszerzett tudást kell elmélyíteni. Szeretni fogok egy csírázó babot. Számmemóriámat fogasra akasztott, erőspaprikával bedugaszolt fenekű versenylovak magam elé képzelésével fejlesztem. Energiát szakítok, esetleg hókon csapom magam a másik kezemmel is, este-reggel problémamegoldó vizet iszom, és ha nagyon belendülök, akkor pusztán mentális erővel előcsalogatom Kinga pókját jelenleg ismeretlen tartózkodási helyéről és néhány jól irányzott gondolattal felköltöztetem a számára kijelölt sarokba.

Akárhonnan nézzük, ez már majdnem Harry Potter!

Még szerencse, gondolom magamban néha, hogy én tudom: mindezt csak a Mátrix mutatja így.

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork