Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Agykontroll: "Érezd, milyen laza..."

Ervin cikke a Blog rovatból, 2003. július 12. szombat, 22:17 | 4 hozzászólás

A hosszú érlelődést elhatározás, azt pedig tett követte: Kingával belevágtunk egy agykontroll-tanfolyamba!

Mindebből egyébként az érlelődést képviseltem én, mert engem hosszú évek óta foglalkoztat az agykontroll gondolata. Aztán jött Kinga, és tökölés helyett - mégiscsak egy nőről van szó - döntött, és tessék, máris túl vagyunk az első napon.

A tréning maga négynapos, két teljes hétvégét vesz igénybe. Nem csak úgy ímmel-ámmal: a napi program tízórás! Még szerencse, hogy ennek tekintélyes részét programhű, egykontrollált szunyókálással töltheti az ember.

Egy nap után még nem lehet mérleget vonni, az első benyomásaink mindenesetre pozitívak. Ha ez a későbbiekben sem változik, akkor a jövő vasárnapot követően lelkes propagandát fogok megvalósítani. Most viszont megyek, és kipróbálom az egyik ma tanult varázslást: holnap reggel óra nélkül, ám pontos időre kelek! Az éjszaka olvasó baglyok drukkoljanak, holnap pedig a rám jellemző, kendőzetlen őszinteséggel beszámolok a kísérlet eredményéről.

Jóccakát.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

eszpee, 2003. július 13. vasárnap, 10:06 (#)

ez nekem agykontroll nélkül is szokott menni, szóval gyúrjál még ha kápráztatni akarsz ;)

2

ses, 2003. július 13. vasárnap, 22:44 (#)

A kísérletet elbuktam: még szerencse, hogy a te megjegyzésed nem arra, hanem a munkaidő végigszunyókálására vonatkozott... :)

3

Angelo, 2005. április 12. kedd, 17:37 (#)

Hello,ez a modszer nagyon vagány en evek ota használom.Ennek elentete az ébrenlét kontroll,az nálam nélkülözhetetlen.

4

Ali, 2005. április 12. kedd, 17:49 (#)

Annak idején én is kipróbáltam. Az ébredéskontroll számottevő esetben sikerül (biztosításnak továbbra is ott a vekker, de általában pár perccel előtte felébredek), a "hova is tettem az akármit" már kevésbé, bár jobban, mint a kétségbeesett random túrkálás. Minden további eleme nálam teljes kudarc, mitöbb az oktató, aki lelkesen rakott csoportból csoportba, mert nem bírtam haladni, végül maga is abbahagyta az oktatást. :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork