Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Jól kezdődik

Ervin cikke a Blog rovatból, 2003. július 30. szerda, 07:26

Azt már tegnap sejtettem, hogy a mai nap jól végződik majd, kint a Szigeten. Azt nem éreztem meg, hogy rendhagyóan fog kezdődni. Aztán hajnaltáji negédes szendergésemből egy kemény mutatóujj sürgető kopogtatása ébresztett.

Kingát lenyilazták.

Védelmező hímösztöneim azonnal bekapcsoltak, bár bárányfelhőktől takart tekintetemmel egyelőre hasztalan próbáltam fókuszt találni. A hír abszurditása így, alvásból jövet nem volt azonnal kézzel fogható, de elég zavaró ahhoz, hogy minden nehézség nélkül ostoba képet tudjak vágni hozzá.

Aztán lassan kitisztult a kép, kívül is, belül is. Kingát álmában támadták meg ismeretlen fegyveresek. A narratív alatt lassan fel is ébredtem, és tessék-lássék megnyugtatott páromat hátrahagyva kitámolyogtam a konyhába gyümölcssalátát készíteni.

Kisvártatva, na jó, valamivel később, ő is megjelent, arcán még az éjszaka elszenvedett rajtaütés rémülete. Morcos tekintettel lépett oda a számítógépem elé:

- Te nem is élted át, hogy engem lenyilaztak!

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork