Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Közszolgálat

Ervin cikke a Blog rovatból, 2003. szeptember 18. csütörtök, 10:03

A sesblog keresőjébe időnként igen érdekes dolgokat írtok be. Miután szerkesztőségünk tagjai egységesen irtóznak az elégedetlen olvasó rémképétől, az alábbiakban ezen igyekszünk segíteni, eszpee meg én, néhány felbukkant kifejezés magyarázatával:

"midaga" - Letehetetlen író, emberbarát mizantróp, Mozilla-evangelista (figyelem: súlyos hiba lenne ezért összetéveszteni őt Linda Evangelistával!), aki hobbiból magára keres rá internetes blogokban. Személyes adatok az Index fórumban.

"matrix2 képek" - a film hivatalos weboldala

"olvasólámpa" - na, az valami király egy szerkezet: fotel mellé állítható, könyv aljára csíptethető, sőt még a laptop USB portjáról is működik. Kár, hogy a használt médium jellegéből adódóan mi nem árulunk ilyet.

"punjabi mc" - ezt ki merte beírni? Gyalázatos, egyszámos angolindiai amatőr poplúzer, aki még azt az egy számát (ami eleve egy feldolgozás) is csak hakniplaybackből tudta lenyomni a Szigeten, ahová összesen egy retikülnyi cuccal érkezett. Visszautasítjuk, hogy linkeljünk erre a link alakra.

"hogyan legyünk timeshare szálloda" - végre egy egyszerű: szülessünk nagy háznak és keressünk hozzánk vállalkozókat.

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork