Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Állati elmék

Ervin cikke a Blog rovatból, 2003. október 2. csütörtök, 10:11 | 4 hozzászólás

Madballal meg a lányokkal beszélgettünk a tegnap esti rádióadás kapcsán és után. Hogy mennyire rossz néha az állatoknak. Nem véletlenül van erre kifejezésünk is: "állati sorban tengődni".

Mindez a Budapesti Állatkert hiperaktív lajhárja kapcsán merült fel, aki faját meghazudtolva a legváratlanabb pillanatokban képes megmozdítani valamelyik lábát, sőt a múltkori ottlétünkkor egyenesen odavágtatott hozzánk, és negyedóra múlva, amikor megérkezett, megszaglászta Kinga haját.

Namármost: mi van, ha ez a lajhár valójában mókus?

Már úgy értem, hogy belül annak érzi magát. Ugyanúgy, ahogy nálunk, embereknél is előfordul, hogy egy magát nőnek tartó egyed férfitestbe születik vagy fordítva.

De nálunk legalább létezik átoperálás. Viszont milyen kínokat kell kiállnia egy lajhártestbe született mókusnak? Egész nap lóg az ágon, kétségbeesett önfegyelemmel magára erőltetett mozdulatlanságban, és tűri, hogy a látogatók mindezt jópofának találják. Pedig ő szíve szerint sebesen szaladgálna fel s alá, és közben idegesnek tűnő fejrángásokkal kémlelné a környezetét. Ám nem teheti, mert ránézésre lajhár.

Gondolkozzatok el ezen.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

madbal, 2003. október 2. csütörtök, 10:35 (#)

"Házasodik a tücsök, mókus akar lenni" - szól a mi népdalunk. Az állati lét végformája a mókus, de lehet a cica is.

Vannak http://www.s-t.com/daily/12-96/12-15-96/e01li126.htm állati plasztikai sebészek is. Én ha L.A.-i profitéhes állatorvos lennék, biztos, hogy reklámkampánnyal elhitetném mindenkivel, hogy a macska erszényes kenguru akar lenni, sőt, a bevert képü bulldognak igazából cickány életmód állna jól, sö lehetne kiegészítöt is kapni, mint például kígyónak lábsó, madaraknak fogsor.

Transspecific Animal Plastic Surgery

(techno lemezcim)

2

ses, 2003. október 2. csütörtök, 11:15 (#)

TAPS! Még a rövidítése is jól hangzik. :)

3

madbal, 2003. október 7. kedd, 15:32 (#)

Megvan!

http://www.interracialmatch.com

I am a 3year old, 6"tailed male squirrel, looking for a broadminded sloth

4

madbal, 2003. október 15. szerda, 16:26 (#)

a kreténben is volt már ilyen poén, most derült ki (labrador, aki pincsi akar lenni) de itt egy ös-mese a kutyáról, aki macska akar lenni

http://www.madbal.hu/mirrmurr/pages/34.htm


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork