Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Erdősítés, helyi érzéstelenítéssel

Ervin cikke a Blog rovatból, 2004. május 18. kedd, 10:07 | 1 hozzászólás

Koreáról nem csak azt tudjuk, hogy lassan már kizárólag ők gyártanak autót meg számítógépet, meg hogy durván vezetnek a szélessávú internetelérés területén. Hanem mást is. De még mennyire!

A koreai lányokat 18 éves korukban anyukájuk viszi el a plasztikai sebészhez, a menetrendszerű szemfelvágás végett - mondta kedvesem, és én csak félig hittem neki. Az ilyen pletykákkal érdemes vigyázni.

A koreai lányok átlagban 10-féle kozmetikai terméket helyeznek el az arcukon, mielőtt kilépnek az utcára - mondta szingapúri barátom, és én a szomszédvár irigységét véltem kihallani a szavaiból.

A koreai lányok erdősítenek - mondja Afschin Fatemi német sebész és vele együtt még száz hírügynökség, úgyhogy kezdek kételkedni a kételyeimben. Olybá tűnik, hogy a verseny- és csordaszellem nem ismer határokat.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

eszpee, 2004. május 18. kedd, 11:10 (#)

Azt hiszem kézenfekvően adódik egy kereskedelmi vállalat felépítése, exportáljunk szőrt keletre. Elnevezhetnénk mondjuk egy szépemlékű zenekar után, már persze ha megvolt a profilbővítés is.

(avagy keddi kvíz kettő ;) )


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork