Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Éljenek a BKV-ellenőrök!

Ervin cikke a Blog rovatból, 2004. június 11. péntek, 00:10 | 3 hozzászólás

Bár a cím már önmagában is elég lenne ahhoz, hogy kitiltsanak valamennyi vonatkozó Index-topikból, nem állok meg itt, hanem ömlengésbe kezdek.

Életem legjobb fej ellenőreit láttam tegnap a 19-es villamoson. Két kora-középkorú ember, egy kedves mosolyú hölgy és egy tornatanár-jellegű, ősz tüskefrizurás úr.

Úr, mondom, mert ő mutatta be a kunsztot. Ahogy ellenőrizték a jegyeketbérleteket, emberünk odaért a velem szemben ülő idős, de igen fiatalos hölgyhöz. Ő korára tekintettel a személyijét nyújtotta jegy helyett.

- Mi az, hölgyem, otthon hagyta a bérletét?

Enyhén frusztrált grimasz volt a válasz, utólag már tudom, hogy én is félreértettem a poént, a hölgy is. A padlót nézte és kicsit közelebb nyomta az ellenőr kezéhez az igazolványt. Amaz azonnal kapcsolt és direktebbre vette:

- Hölgyem, ne vicceljen velem. Az ingyenes korhatár nem 50 év, hanem 60!

Széles mosoly ömlött el a néni arcán, ahogy zavartan felpillantott: ekkora bóknak nem tudott ellenállni. A charmeur kalauz pedig feltette a pontot az i-re: biccentett és anélkül, hogy belenézett volna, elegáns mozdulattal visszatolta az igazolványt tartó kezet.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

BETACS, 2004. június 11. péntek, 14:23 (#)

TUDJUK, HOL LAKSZ!

ÜDVÖZLETTEL,
A BKV-ELLENES TERRORISTA AKCIÓCSOPORT

2

Gery, 2004. június 11. péntek, 21:45 (#)

En megkaptam a 2500Ft os csekket is a tagtol :-(
Lehet mert nem vagyok csaj...
Mindegy!
Have fun!

3

eszpee, 2004. június 11. péntek, 21:54 (#)

Felháborító, miket nem merészelnek már ezek az ellenőrök, megbüntetnek, ha ingyen akarsz utazni! Őrület, hova tart ez a világ!


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork