Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Jó reggelt, jó kávét

Angelday cikke a Blog rovatból, 2004. július 16. péntek, 10:35 | 5 hozzászólás

Köszönöm a meghívást, a kedves sorokat, meg talán ezt a rajtam maradt "ősblogger" titulust is, bár én magam nem akarnék az első magyar blogger lenni, mert ennél szerényebb vagyok. Bár nem. Szóval akkor mégis:

ÉN SZARTAM AZ INTERN-ET.

(Intern-et: Fuchs András nagymamája jött be, ugye, amikor lógtunk a telefonvonalon, hogy "Andris, ti használjátok az intern-et?" Azóta én sem ragozom ezt a szót.)

Akkor még egy Greymatter nevű szoftverrel kezdtem el (2001-et írunk) és nem bírt adatbázisba dolgozni, hanem szekvenciálisan írta ki a fileokat, volt is baj vele elég. Aztán addig basztattam Verhás Pétert és egyéb arcokat az indexben (Kozma Jocó neve, így elsőre), míg összehoztuk az első működő motort, ami aztán rohadtul sok hitet kapott az első pár hétben. Futótűzként terjedt a hír, mint futótűz száraz avaron: blogvan, bazmeg. Szarblog, de blog.

Nem bírom egyébként arcvesztés nélkül olvasni az első postokat, dehát az indexben lement cikkekkel is így volnék. Az egész tükör-effektusnak a teteje egyébként azok az IRC logok, amiket 1997-ben produkáltam a szív lapáttal.

Kicsit hálátlan téma egyébként személyes "megmondólapot" írni, ahol az ember expozálja magát, nincs konkrétum, most ez megy, holnap az, nincs kötöttség, témák, csak az ember van, meg az ő faszságai. Ha nem lenne, hiányozna.

Egyébként nekem is volt vendégmunkásom pontosan akkor, amikor behalasztottam egy év működés után néhány hónapra a plastikot, mégpedig AlieN. Ott rohadtunk a kőrúti McDonaldsban, akkor még Gombával, aztán bámultam a mekcsikinbe és jött a szikra. Behalasztom, de úgy, hogy ő még viszi tovább egy ideig. És vitte.

Ráment valami villamossínre, elkezdett fékezni, nekiment a villamosnak tehetetlenül a kocsijával, megírta azt is. Erre az ex-barátnőmtől kaptam egy levelet, akivel akkor már csak levélváltás távolságban voltam: "azt, hogy összetörted a kocsid a plastikról kell megtudnom, bazmeg?"

Üdvözlöm a sesblog olvasóit, megjöttem, vendégblog, jómunkásember.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (5)

1

lipilee, 2004. július 16. péntek, 11:02 (#)

Ééndzsőőldééjaa legnagyobbkiráály.

2

AlieN, 2004. július 16. péntek, 14:00 (#)

Micsoda flessek ezek, tényleg! Kövérek és szaftosak.

PS: Amúgy nem a villamosnak mentem neki, de ez most egyáltalán nem számít - csak a pontosítás miatt írtam.

3

csapdani, 2004. július 17. szombat, 00:16 (#)

mit is mondjak. 3 éve olvaslak majdnem minden nap, ha nem gyakrabban. asszem, pár hónappal azután kedzem el én is blogolni, hogy elkezdtelek olvasni és az tök jó volt, mikor megemlítettél (http://plastik.hu/ketrec/000132.html).

4

csapdani, 2004. július 17. szombat, 00:18 (#)

bakker, milyen gyakorlatiatlan vagyok. pedig direkt itt van a "Hogy fog ez kinézni?" gomb. Szóval a link: http://plastik.hu/ketrec/000132.html

5

petmagic, 2006. március 18. szombat, 17:22 (#)

az.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork