Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53894 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Vérbecsület, kitartás, übermarketing

Ervin cikke a Blog rovatból, 2004. július 27. kedd, 10:59 | 1 hozzászólás

Az elmúlt napok eseményei közül messze kiemelkedik az a három, amelyet a világsajtó nagyrészt méltánytalanul figyelmen kívül hagyott ugyan, de én most pótolom a mulasztást.

1. A Móricz Zsigmond körtéren talpig Becsületes fiatalember száll fel a buszra. A 45 fokban izzad a bomberdzseki, az acélos pillantással és tüskefrizurával gyémántot lehetne karcolni, szív fölött az adekvát kokárda. Tekintély pillanatok alatt megteremtve, a strandruhás utastársak tisztelettel pillantgatnak felé. Ekkor megszólal a srác mobiltelefonja. A csengőhang: a Frakk zenéje.

2. Késő este hazafelé a sztrádán, pest felől, budaörsi leágazás, benzinkút. Autóstopos srác megnyerő mosollyal, és elszánt táblával a kezében: Szeged.

3. A minap megnyílt Pesten a Subway amerikai junkfood-láncolat első magyar egysége. Teljes titokban. Na, az Index azért írt róla, és abban kiderült, hogy miért bujkáltak: "a sajtó kizárását az indokolta, hogy ott volt a megnyitón az amerikai nagykövet". Az "eltitkolt PR-esemény" koncepciója szerintem teljesen uralkodik. Szívesen megismerkednék a cég marketingesével.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

balage, 2004. július 27. kedd, 12:49 (#)

Tripla LOL! A Szeged büntet. Annál a benzinkútnál én is álltam pár éve egy bő órát, igaz nem volt nálam Szeged tábla, csak a hüvelykujjammal próbáltam szánalmat kelteni az emberekben, és csak Akarattyára mentem volna. Egy óra után szépen hazasétáltam, beültem a Trabantba, és kellemes 60 mellett füstbe borítottam az M7-est. Volt választásul, ők akarták...


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork