Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


be, köszönt

Ebsik cikke a Blog rovatból, 2004. szeptember 16. csütörtök, 18:20

Jónapot kívánok. Eszpee felkonfja nemsemmi ömlengést vízionál, ám - fájdalom, legalábbis e hétre - kiábrándítanom muszáj: nem megy ez most nekem. Aljas technikai akadályok ugrottak elibém, a gonoszok.

Az van, hogy elköltöztem a minap (épp egy hete) egy új építésű lakóparkba (hívhatjuk kevésbé fennhéjazón lakótelepnek is, de az olyan izé), így az eddig élvezett adsl-t (és matáv előfizetést) magam mögött hagytam és lemondtam vala, sőt, ma már az adsl modemtől is megszabadultam (ez is külön történet lehetne, de majd máskor). Úgy tűnhet, itt a tejjel-mézzel folyó kánaán, hol már a lakásba beépítve vár a zinternet, a falból is ip-cím csöpög (és valóban, ott az utp csatlakozó a telefoné mellett, helyi háló, olcsó korlátlan net) - aztán kiderül, mégse. Várni kell rá, várni szüntelen, türelmetlen, egy hónapot legalább, október közepét mondtak szerződéskötés közben félvállról indulás gyanánt (ne feledjük, Magyarországon élünk) - ráadásul a héten még csak dolgozni sem fogok (munkahelyeken szintén lenne rendes netkapcsolat), ellenben otthon ülök egy zenegéppé degradált gép mellett, pakolászok, fúrok-faragok és az odeonból, e-pontról blogolok.

Így hát sajnálattal kell közölnöm a minden bizonnyal szívszaggató hírt: az (el)várt graphomán lerohanás technikai okok miatt elmarad. Legalábbis egyelőre, erre a hétre.

(Azért a reményt nem kell még feladni. Jő még kutyára dér - meg szalonna is.)

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork