Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


picsog (vigyázz, ámok!)

Ebsik cikke a Blog rovatból, 2004. szeptember 21. kedd, 12:18 | 2 hozzászólás

Picsogok, dühödten rázom a rozsdasárga rácsokat, kosáredző (vagy vízilabda, egyre megy) vagyok, kék papírlapon fehér T-vel időt kérek, bírók, adjatok ti kedvesek - nem lehet ezt így művelni, sehogy, idő nélkül blogot írni, na az olyan, mint a... mint a... El nem mondhatom.

Fura dolog ám ez a felhorgadó lelkiismeret-furdalás mi mostanság gyötör. A munkahely dolgozni, tennivalót kerékbe/gúzsba törni/kötni való, ezt mondatja a józan ész: fiam, nem ám csak úgy hányni a fittyet szablyára és szabályra egyaránt, aprítani miszlikre a muszlikat, keresztbe sem tenni szalmaszálat kollégá(k)nak, ellennek egyaránt, bizony nem erre való, elárulom neked.

Dologra kell fognom hát magam, indulás, a belül fortyogó magmát finom vízpermettel hűteni, s pompeiiként megszilárdult üszkös romjait kipökni egyszer egy alkalmas helyen. Addig cipelni kell, ó, átkozott kárhozat. (Huzatos huzat.)

Lesz majd még jobb is, ha minden igaz.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

Boca, 2004. szeptember 21. kedd, 22:13 (#)

Ez egy uj mufaj, a versesblog bevezetoje? :)

2

ses, 2004. szeptember 21. kedd, 23:06 (#)

Reménykedünk, hogy nem. :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork