Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Kedves nagyigényű olvasótábor!

Bede cikke a Blog rovatból, 2004. október 19. kedd, 19:00 | 7 hozzászólás

Bede vagyok, és most egy hónapos kísérletet végzek a közreműködésetekkel, amelynek célja kettős: egyfelől bebizonyítani, hogy nem értek mindenhez, másrészt hogy igenis tudok hosszabb szöveget káromkodás nélkül lebonyolítani. Egyébként tényleg nem értek mindenhez, de speciel Libanonhoz és a DJ-khez igen.

Egy hónapos vendégjátékom során - mily meglepő - arról fogok írni, ami jelenleg a leginkább foglalkoztat. Elsősorban utazásról, mivel jelenleg egyszerre négy szálon is futok ezen a vonalon. A november eleji három napos ünnepet Krakkó meglátogatására fogom felhasználni egy nagyobb társasággal. Soha nem voltam ott, sőt, magában Lengyelországban sem. Vajon ugyanolyan mézeskalács, mint Prága, ami soha nem tudott megfogni, vagy inkább ilyen Budapest-szerű kaotikus izé, ahol mit ad isten vannak szép részek is? Izguljunk együtt.

Második körben egy síelést kell lebonyolítanom, valószínűleg a karácsony-szilveszteri szezonban. Itt még minden homályos, bár valószínűleg Ausztria lesz az úticél, és azon belül is a Gasteiner Tal, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy nekem az a kedvencem, a csajom meg még nem volt ott soha.

Harmadszorra január végére van betervezve egy búvártúra a Maldív-szigetekre. Ennek apropóján lesz alkalom beszélni mindenről, úgymint luxusszállodák, és a könnyűbúvárkodás, ami - és ebben minden bűvár egyetért - valahol a szex környékén helyezkedik el az emberi élvezetek sorában.

Végül pedig 2005 februárjában és márciusában öt hétre Etiópiába utazok egy barátommal, ami életem nagy kalandjának ígérkezik. Etiópiába nem könnyű eljutni, remélem hosszan taglalhatom majd a vízumszerzés és a kombinált Hepatitis-oltás varázsát. Meg azt is, hogy miért akarok egyáltalán Etiópiába menni, mert ezt már úgyis ezer ismerősnek kellett elmagyaráznom.

Utazáson kívül lesz még szó életem egyéb hobbijairól, úgymint könnyűzene, könnyűzenei újságírás, könnyűzenei kritikák írása, mindenféle érdekes ifjúsági szubkultúrák, esetleg még egy kis foci - természetesen a világ legjobb csapatára, az FC Barcelonára koncentrálva -, Katalónia meg a világ konfliktusokkal teli országai.

Helló-helló.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (7)

1

Peter Orosz, 2004. október 19. kedd, 19:43 (#)

irjal a pixiesrol is

2

balage, 2004. október 19. kedd, 21:29 (#)

Tudom, hogy hervasztóan negatív vagyok mostanában, de mindezt végigolvasni is elég nehéz káromkodás nélkül. :-(

3

Tomanek, 2004. október 20. szerda, 03:24 (#)

1. Krakkó uiralkodik! (Crakicng in Krakow rules...)
2. A síelés is vho9l a dugás és a dugás között helyezkedik el élvezetügyileg, már alig várom személy szerint.
3. A Maldiív-szigetek évekig - mielőtt kiderült volbna, h a glob. felm. miatt el lesz árasztva vízzel - az a hely volt a köz számára, amely - azon kívül, h a 2000-ből - 1000 lakatlan- és úszással is megközelíthető - szigettel bír, a kétméteres vadkenderek hazája, ezen kívül pedig a búvárkodási lehetőségei teszik fel a pontot az i-re.
4. Etiópiáról pedig csak annyit mondok (mert már amúgy is szétejtettem ma magamat), h Cellassiah Jah Rastafari! :-D
(részeg helyesírásért nem állok jót... :-) )

4

wice, 2004. október 21. csütörtök, 17:26 (#)

szia bede :-)

krakko jo hely, csak nezz korul jobban, mint en. tul sok templomot lattam belulrol. asszem egyet. mondom, tul sok.

odafele menet vegyel dr peppert vmelyik benzinkutnal.

5

yaanno, 2004. október 22. péntek, 13:17 (#)

Tomanek, téged vígasztalnak a 2 méteres vad-kenderek??? hm. ez elszomorít.

6

Tomanek, 2004. október 22. péntek, 16:02 (#)

Vigasztal? Miért kellene szomorúnak lennem? Ha a szigeteket valóban ellepi a víz, azt sajnálom (az ott levő emberekkel együtt), egyébként ahhoz meg semmi köze a kendereknek, csak hülyeségeket írtam részeg bohóckodásból, remélem nem bántottam meg vele senkit.
(Pl. Krakkóban is csak kb egy-két sört ittam, nem krekkeztem ott (se máshol), a kifejezést csak egy máskor arra járó - viccelődő - baráti társaságtól vettem kölcsön - rosszul, buta részeg helytelen írással. :-) )

7

Tmnk, 2004. október 22. péntek, 16:17 (#)

egyébként meg - blogkommentes dialógus(ok) helyett ;-) - a jövőbe optimistán előre tekintve Bede írásaiból (is) okosodva, valamint azokból (is) erőt merítve lehet készíteni a jobbnál jobb világjáró terveket, majd azokból minél többet megvalósítani, nem? ;-)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork