Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


levél

Ebsik cikke a Blog rovatból, 2004. október 12. kedd, 10:49 | 3 hozzászólás

Az eddig a küszöb alatt lassan beosonó ősz a hétvégén meggondolta magát, látványos fordulattal berúgta az ajtót és fagyszórójával megpörkölte a leveleket.

Tegnap jártam a Kékesen (mert olyan kedvem volt), és nem győztem betelni a sárga-piros-bordó-zöld levelek utánozhatatlan kavalkádjával, a kristálytiszta levegővel, a szikrázó napsütéssel, a pompázatos kilátással és a néma, kihalt nyugalommal (a csúcson mindössze egy darab kulcstartó-, egy darab cukorkaárus, valamint öt darab turista téblábolt a szélben). Kit zavar ilyenkor a hideg (miféle hideg: volt vagy öt fok), ha egyszer zsákszám szabadulnak fel itt belül a boldogsághormonok? Ki kell rajzani a természetbe, ki. A város tizedét sem nyújthatja annak a csodának, mi az első vidéki kanyar után tör ránk, gyanútlan látogatókra.

Hess, hess, irány az erdő-mező, hegyek-völgyek, amíg le nem hull az összes levél. (Hétvégén jómagam megcélzom a Bükköt, ha nem jön közbe semmi.)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

stsmork, 2004. október 12. kedd, 11:46 (#)

Én a Bükkben voltam kint tegnapelőtt, ott még elég sok zöld levél volt a fákon, igaz hogy azóta megjött a hideg. Alighanem a most következő hétvégén lesz majd klasszikus ősz hangulata a Bükknek, és el is mennék megnézni, ha tehetném :-(

2

NagyGa1, 2004. október 13. szerda, 04:08 (#)

Ezt nem kellett volna...
Most teljesen mehetnékem van nekem is, de sajnos nincs remény se... :(((

3

pblue, 2004. október 13. szerda, 11:06 (#)

én ilyenkor bezárkózom a lakásba, feltekerem a fűtést maximumra, leengedem a reluxát és csak irc-n kommunikálok a külvilággal. csak olyan helyek kedvéért hagyom el a bázist, amik metróvonalon vannak. see you in may!


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork