Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Politika kezdőknek

eszpee cikke a Blog rovatból, 2004. november 3. szerda, 12:55 | 3 hozzászólás

Ha az aktuális külpolitikai események miatt kicsit kevesebb figyelem jut ránk, fogadjuk el, most tényleg nem rólunk van szó. Ez azonban nem jelenti azt, hogy csöndben is kell maradnunk! Egy jól megválasztott kommentáló nyilatkozattal juthat ránk is a szórt fényből.

Orbán: újragondolni a terrorizmus elleni küzdelmet
index, 2004. november 3., 11:55

Orbán Viktor úgy látja, az amerikai választások után érdemes újra átgondolni az egész világ terrorizmus elleni küzdelmét és az Irakban való nemzetközi szerepvállalást. A Fidesz elnöke, volt kormányfő ezt szerdán Budapesten mondta sajtótájékoztatón, az MTI kérdésére. "Jó reményekkel nézhetünk az új amerikai adminisztráció hivatalba lépése elé. Egy választás mindig jó alkalom arra, hogy újra lehessen gondolni a korábban megtett lépéseket" - jelentette ki Orbán Viktor. Szerinte nemcsak politikailag, hanem intellektuálisan is izgalmas két hónap elé nézünk. Úgy vélte, újra nyitott kérdés, miként lehet a világot biztonságosabbá tenni, és a válasz megfogalmazásában Amerikának kulcsszerepet kell játszania.

Kiegészítés lapzárta után: ügyeljünk arra, nehogy a nagy kapkodásban a másik jelölt győzelme esetén felolvasandó papír kerüljön a kezünkbe...

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

.dot, 2004. november 3. szerda, 17:43 (#)

ez egy gyongyszem :)

2

een, 2004. november 4. csütörtök, 15:40 (#)

nem talalom az indexen. toroltek?

3

eszpee, 2004. november 4. csütörtök, 15:43 (#)

valahol erre van, percről percre:

http://href.hu/x/4ao


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork