Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Paparazzi

Éjfél Kapitány cikke a Blog rovatból, 2005. április 28. csütörtök, 11:20 | 6 hozzászólás

Klausmann két nővel is megcsalta Molnár Anikót - írja a Velvet, a Nagy Ő beszámolójára hivatkozva. Momentán nekem is gyanús volt, de nem akartam hamarabb szólni, elvégre férfiszolidaritás is van a világon. Lukács cukrászdámban üldögéltünk, amikor figyelmes lettem az ismerős arcra a szomszéd asztalnál.

Nem csak Draskovics, de az Ő nevét se tudtam, hölgykísérőmnek kellett kisegítenie: "A Klausmann Viktor az - tudod, aki az Anikóval jár." Így már persze leesett a tantusz, bár Viktorunk egyedül ült. Egy perc múlva beviharzott a két legnagyobb cickó viselője, akit valaha is láttam a saját szememmel. Persze nem Anikó. Egészen közelről, szemből és profilból figyelhettem meg, hogyan állja a D+ melltartó a sarat a bőrdzsekitől való nem triviális megszabadulás közben. Ilyen idomokhoz persze ne egy törékeny vékonyderekú lánykát képzeljünk el - olyannyira nem, hogy részemről nem is nagyon tudtam magam elképzelni sem alatta, sem fölötte, legfeljebb ha a fejemet a mellei közé fúrva... A rendelést csúnyán elrontották, az újfajta kalóriaszegény rigójancsira esett a választás. Én már múlt vasárnap óta tudom, az illető édesipari termék ha nem is ehetetlen, de mindenképpen kellemetlen ízű - de hát nem az én, hanem a pincérnő dolga lenne szolídan nem ajánlani a szóbanforgó sütit. Nem tette meg, sőt kihozta. Szolid megkóstolás után persze ott is maradt az asztalon, majd gyors fizetés és rövid de visszafogott reklamáció után sietős távozásnak voltam szemtanúja.

Nem feltétlenül szerencsés, ha ismerik az ember arcát, talán ha nem véletlenül nem plakátolom ki a sajátomat. Vizualizálni azért csak kell még egy virtuális szuperhőst is, de én kinek-kinek a fantáziájára bízom milyennek képzel. A paparazzi projekt keretében ki-ki elküldheti (és szép számmal el is küldte) milyennek képzel ;) Az aktuális legújabb felvétel és egyben a kilétemre vonatkozó koncepció Mercuriustól származik:

Kedves Kapitányom,
Azt hiszem, Te vagy, PepeLePunk mezébe öltözve, a mtv2-n épp bootleg-bemutatót tartva....

pepelepunk12apr2005.jpg

Ha valakinek már jól ismerik az arcát, annyi esze azért lehetne, hogy nem nyilvános helyen randizik stikában. A profik szerint ilyen célokra nemhogy Budapest, de még a környékbeli panziók is alkalmatlanok - pillanatok alatt ismerősbe futhat az ember. Aki igazán biztosra akar menni, inkább a vendégszerető Szlovákia békés fogadóival tervezzen...

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (6)

1

madbal, 2005. április 28. csütörtök, 11:43 (#)

Blogolja mindezt "A Férfiblogger", akit a MAXIMA női újság is mély tisztelettel idéz az eheti számában :)

2

ses, 2005. április 28. csütörtök, 12:44 (#)

madbal, te honnan tudsz ilyeneket?

3

madbal, 2005. április 28. csütörtök, 13:35 (#)

A Kicsi mutatta.

4

Big Gay Al, 2005. április 28. csütörtök, 15:34 (#)

Miközben Viktor olyan meleg, hogy puszta kézzel süti a gesztenyét.

5

Alfi, 2005. május 1. vasárnap, 12:02 (#)

Én hetero vagyok,de tudomásom szerint a homoszexualitását titkoló férfit "titkos Ilonkának"hívják.
Viktor is ilyen lenne?Mondjuk a gyertyát én sose tartottam nála.

6

Milcsike, 2007. február 17. szombat, 19:12 (#)

Szerencsétlen Viktorról sokan-sok helyen mondták már azt, h "MÁS"... pedig kizárólag a nőket szereti, mondhatni nagy tisztelőjük! :) Azt hiszem bizonyos sikerek után immár természetes,h a férfiakat melegként cimkézik az irigyek.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork