Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Rés vagy erős bástya?

Ervin cikke a Blog rovatból, 2005. június 8. szerda, 01:01 | 5 hozzászólás

PlakátrészletLehet-e valódi ez a plakát (új ablakban nyílik) ma Amerikában? Szerinte igen, az olvasóinak véleménye megoszlik. A klasszikus vonalvezetés több mint gyanús, bár meglehet, hogy csak a mi sokat próbált szemünkkel nézve. Nem tudom eldönteni, mit higgyek. Ti mit gondoltok?

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (5)

1

eszpee, 2005. június 8. szerda, 08:12 (#)

Én fake-re szavazok. Ellenben nincs meg valakinek az a jópofa reklámfilm, amit mostanában adnak a mozikban (a filmletöltés lopás! bűn!)? Gyönyörű darab. :)

Kerestem volna a http://www.asva.hu/ siteon, de úgy tűnik nem érnek rá honlapot csinálni.

2

Boca, 2005. június 8. szerda, 09:15 (#)

A valodi es alplakat kozt nem egyertelmu es eles a hatarvonal. Vegulis ha akad 1 hulye, aki legyart egy ilyet es kiteszi az ablakba, akkor valodi. De ez nem mond semmit az ilyen nezetek tarsadalmi tamogatottsagarol, ami pedig erdekesebb kerdes lenne.
Ugyanakkor ha trefa, akkor is tudjuk, hogy vannak gozolgo agyu raeros aktivistak minden szinten, az emberi hulyeseg korantsincs kipusztulofelben.

3

mr m, 2005. június 8. szerda, 11:58 (#)

szerintem a valodisag kerdese ugy merul fol, hogy ez allamilag tamogatott plakat-e vagy egy civil keszitette/photoshopolta

4

mr m, 2005. június 8. szerda, 12:06 (#)

egyebkent a fake allaspont jon be nekem is. nagyon keves (vagyis inkabb nulla) informacioval szolgal a plakat, se egy telefonszam, se egy keszito, vagy hivatkozas a szervre aki kiallitotta.
a jelveny a marc marshals felirattal pedig tipikusan olyasvalami amit szerintem nem raknak egy ilyen poszterre poszterre, ha egyaltalan ilyen a logojuk...

5

franctuggya, 2005. június 8. szerda, 13:19 (#)

sztem echte ötvenes évekbeli plakát.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork