Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Tüntetés

stsmork cikke a Blog rovatból, 2005. június 15. szerda, 18:46 | 8 hozzászólás

Tüntetés. Ez állt nagy betűkkel annak a röplapnak a tetején, amelyik ma véletlenül a kezembe került. Igyekszem nem belefolyni a belpolitikába, röplapokat meg pláne nem szoktam tanulmányozni, ebbe valamiért mégis beleolvastam. Így kezdődött: "a magyar televízió és véglénybolsevikjai..."

Innen aztán nem is olvastam tovább.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (8)

1

Ali, 2005. június 15. szerda, 19:12 (#)

Durva lesz ez a kampány, ha így kezdődik és már most... Lehetne lábbal is szavazni, mint az NDK-soknak annak idején?

2

Peter Orosz, 2005. június 16. csütörtök, 15:55 (#)

Azért a véglénybolsevik az csodálatos. A legjobb szóvirágok mindig a szélsőjobboldali brosúrákon vannak. Fact. Alig várom a jövő tavaszi több hónapos farce-t.

3

stsmork, 2005. június 16. csütörtök, 16:49 (#)

És azt tudjátok, hogy melyik napilapban találkoztam a "farkasemberarcú szocializmus" jelzős szerkezettel? ;-)

4

BaBe, 2005. június 17. péntek, 00:19 (#)

Én előre fosok az egész gusztustalan kampányidiotizmustól, legszívesebben egy jó évre itthagynám az országot. (Szavazni hazaugranánk!) Hogy teljes legyen az örömöm, a sarkon van a Reform szerkesztősége már vagy egy éve, kedvesen köszöngető szerkesztővel. (Vagy főszerk? Ki tudja...)

5

Ali, 2005. június 17. péntek, 07:59 (#)

Tartok tőle, hogy a szavazás után megint menni kellene. Valami döbbenetesen minősíthetetlenül szar a választék, ami előttünk áll, de logikusan az alkalmatlanságért cserébe egyre nagyobb aggresszivitást nyújtanak, a nyílt és szemérmetlen hazudozás ma már nem elég.

6

BaBe, 2005. június 17. péntek, 08:19 (#)

Ali, úgy is gondoltam, hogy kb. félidőben ugranánk haza szavazni, vagyis a szavazás előtti és utáni fél évet nem töltenénk itthon :) Az előző választásnál jó 10 éve ismert és szeretett, nyugdíjas szomszédasszony borult meg annyira, hogy kb. fél évig köszönni is csak összeszorított foggal köszönt, mindezt azért, mert tudta, hogy nem azokra szavazok, akikre ő. Ha a tilos tavaly karácsonyi botránya történetesen egybeesik a választásokkal, még szemen is köpött volna. Mostanában újra vidoran köszönget vissza, de érzem én, hogy már nem tart ez sokáig... :(

7

Boca, 2005. június 17. péntek, 11:34 (#)

Sztm majd egyszer ezt is kinojuk, mint sok mast. En jol szorakozom a kampanyon, csak az zavar, hogy az en penzembol megy. De ha mar megakadalyozni nem tudom, hatradolok es elvezem.

8

Ikeagirl, 2005. június 17. péntek, 12:34 (#)

A legutóbbi választás majdnem sikeresen megosztotta az én baráti körömet is, és mikor odáig kezdett fajulni a dolog, hogy beszélgetni már nem, csak veszekedni tudtak, bátran közéjük csaptunk...És igazunk is volt, lévén a téma sajnos nem érdemelt ennyit. Azóta is a legmélyebb hálával tekintenek ránk drága barátaink, mivel politikusaink az elmúlt évek során - ha ez egyáltalán lehetséges, még jobban lejáratták magukat, minket. Beláttuk, minden hiába, csak nem fújdogálnak az új szelek...
A választás félek tőle kemény lesz és én most is úgy érzem, hogy egyik párt se érdemelte ki, hogy az időmet áldozzam a szavazásra...De persze majd elmegyek, mert mégiscsak állampolgár vagyok vagy miaszösz, meggyőzödés nélkül, a hiábavalóság érzésével helyezem majd el a kis ikszeimet...


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork