Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53894 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Visszanéző: 2005. augusztus

Ervin cikke a Blog rovatból, 2005. szeptember 1. csütörtök, 14:14 | 5 hozzászólás

Ez a hónap úgy fog bevonulni a történelembe, mint amelyikben a sesblog meghatározó médiatényezővé vált - holott ennek az állításnak semmi értelme, és egyébként is, a dolog már korábban megtörtént. Mindazonáltal idézzük fel, mivel szögeztünk benneteket a képernyő elé augusztusban.

Pocakos oknyomozó vendégsége a török-magyar gyerekviszály felgöngyölítésében teljesedett ki. A médiában amúgy is rendet vágtunk: Mehmet Karcsi kapcsán írt hozzánk a Blikk és a Duna TV, felkaroltuk Guczó ellopott képeinek ügyét, ébresztőt fújtunk Szóla Rádió témában, valamint utánanéztünk a freeblogos pletykáknak.

A rádióban japán szinkrontolmácsot, majd cirkusziskola-szervezőket faggattunk, valamint teszteltük ismereteiteket, többek között a lemezborítók és a sorozatok terén. Időközben eredményt hirdettek a GoldenBlogon, ahol eszpee nyert, mi meg jót ettünk. Először fordult elő, hogy a blog alapján felismertek bennünket a tömegben - azóta mindig hordunk magunknál tollat.

Tisztába tettük a zeneletöltés filozófiai megítélésének alapjait, közben visszakézből majdnem tanácsadtunk egy multinak. Arra is volt időnk, hogy régi térképek híján is a legmesszebbre elutazzunk, és őrületes angoltudorokként tűnjünk fel.

A nyár újbóli beköszöntével lányokat fényképeztünk és hozzászólásokat generáltunk a Budapest parádén, hogy megmutassuk a cikkének belinkelése kapcsán nagy olvasottságban reménykedő bedének, hogy hogyan kell ezt csinálni. Végezetül, a jövőnek a podcast-üzletágunk beindításával tettünk gesztust.

Ennyit a halott uborkaszezonról. Most pedig tekintsünk előre, mert szeptember se lesz rosszabb!

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (5)

1

Gr0, 2005. szeptember 1. csütörtök, 16:27 (#)

Azé' az új vendégmunkás nevét legalább egyszer be lehetett volna csempészni :(

Gr0

2

ses, 2005. szeptember 1. csütörtök, 19:12 (#)

Mi errefelé nyugtával dicsérjük a napot. :)

3

Gr0, 2005. szeptember 2. péntek, 00:30 (#)

OK, csak gondoltam, ha Pocakos is szerepelt mindkét havi összefoglalóban...

Gr0

4

ses, 2005. szeptember 2. péntek, 01:21 (#)

a vétkes szerző fegyelmit is kapott érte.

5

Gr0, 2005. szeptember 2. péntek, 10:40 (#)

Ja,akkor minden OK :)

Gr0


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork