Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53894 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


When you don't get it

Ervin cikke a Blog rovatból, 2005. szeptember 5. hétfő, 21:28 | 5 hozzászólás

Elmenne alapszintű TWIO-cikknek is, de nem az. A következő spam esett be a ládámba ma reggel:

Hey Ervin, Now that we've upped our photo limit to 25+, you have plenty of room to show off all your good sides. Check it out and add more photos today! - Your Friends at Friendster

25 fotó. 25 fotó! Emberek, el tudjátok képzelni, hogy milyen sok az? Kit ne győzne meg egy ilyen ajánlat? De ne higgyük, hogy csak ők nem értik, hogy hol tart ma a világ.

Ma írt a Lufthansa is.

Az történt, hogy nem jutottam be a weboldalukon található egyenleg-kimutatáshoz, ahol a régről megmaradt pontjaimat szerettem volna elköltés céljából megszámolni. Jó diák módjára írtam egy e-mailt a törzsutas-ügyfélszolgálatnak. Még egyszer vegyük át a dolgot: webes szolgáltatás, ehhez weben megadott e-mail cím, weben megkeresve. A következő választ kaptam tőlük:

Dear Sir, As we don't work on the internet, for web problems please contact our German Technical Support Team. You can reach them by phone at: 0049 18055959

Köszönöm, hogy elmondhattam.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (5)

1

Peter Orosz, 2005. szeptember 5. hétfő, 22:11 (#)

HAHAHAHAHAHA

ez jut rola eszembe:

"There is more to setting up a company than incorporating it, of course: insurance, business license, unemployment compensation, various things with the IRS. I'm not even sure what the list is, because we, ah, skipped all that. When we got real funding near the end of 1996, we hired a great CFO, who fixed everything retroactively. It turns out that no one comes and arrests you if you don't do everything you're supposed to when starting a company. And a good thing too, or a lot of startups would never get started. [5]

- - -

[5] A friend who started a company in Germany told me they do care about the paperwork there, and that there's more of it. Which helps explain why there are not more startups in Germany."

http://www.paulgraham.com/start.html

2

Matula, 2005. szeptember 6. kedd, 00:03 (#)

Látnád belülről a bugyiszínű céget :)
Elsírnád magad...

- Ja, hogy az is germán?

3

PAStheLoD, 2005. szeptember 6. kedd, 00:38 (#)

Ellenben Bloglines-nek írtam egy mélt, semmi extra, csak hogy az óránkénti polling helyett lehessen pingelni is. És válaszoltak, és készségesek voltak, és lehet hogy nagy kamu sablon duma, de ezek sokat számítanak, szerintem..

4

Pepito, 2005. szeptember 6. kedd, 14:18 (#)

Szerintem a Friendster-tol egy remek feature, hogy tobb kepet is fel lehet tolteni. Lehet, Ervin, hogy neked ez lamer, de a Friendster nem a mass-storage bizniszben utazik.

Gyanitom, nem volt eppen mirol irnod. :)

5

ses, 2005. szeptember 6. kedd, 15:41 (#)

Pepito (4), igen, nekem ez lámer: hogy napjainkban egy site - bármilyen site - jelentős, megreklámozandó dolognak tartja, hogy x helyett y számú képet tehetsz fel magadról, ez nekem tényleg zsenge.

Ha meg nincs miről írnom - hát én olyankor nem írok. :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork