Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Egyperces

Balage cikke a Blog rovatból, 2005. november 25. péntek, 17:07 | 11 hozzászólás

— Ó, ki kellett volna vennem pénzt az automatából — mondta ő.
— Most már vissza ne menj! Meghívlak — mondtam én.
— Kösz, majd megadom — mondta ő.
— Oké — mondtam én, majd közöltük a hölggyel, mit kérünk.
— 2430 forint — mondta a hölgy.
Kinyitottam a pénztárcámat.
— Öööö... — mondtam én.
— Futok — mondta ő.

Az Arany János utca sarkán levő Burger Kingben az a jó, hogy este 9 után csak egyetlen kasszát tartanak nyitva, és talán ha két ember dolgozik a kaján, ezért aztán mindenki 5-10 percet vár arra, hogy megkapja, amit rendelt. Ha tudod, hogy fél után pár perccel megy a metród, de még csak negyed van, és harapnál valamit, könnyen ráfázhatsz. Pláne, ha én állok előtted, és megint elfelejtem, hogy az összes pénzem ott hagytam délután a gyógyszertárban.

Szerencsére közel volt az az automata.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (11)

1

game, 2005. november 25. péntek, 20:45 (#)

ide bárki beirogathat, és felvethet BLOG-témákat?,... mert lehet, hogy én néha izgalmasabb hírekkel tudnék szolgálni, mint egy BurgerKinges várakozás,.. meg hogy elmegy a metró,.. és ilyenek. ez túl személyes... erre nehéz reagálni.
üdv.:game

2

ses, 2005. november 25. péntek, 20:54 (#)

game, igazad van: lehet.

nálunk viszont jelenleg az a felállás, hogy a cikkek szerzői a szerkesztőség három tagja - http://sesblog.hu/szerzok.html -, plusz az aktuális vendégmunkás: http://sesblog.hu/vendegmunkasok.html .

A többiek, így te is, a hozzászólásokba írhatnak, és írnak is: ti adjátok a tartalom örvendetesen növekvő részét.

3

nyelv-ész, 2005. november 25. péntek, 21:03 (#)

Ez a burgerkinges sztori télleg felcsigázott. Merthogy én nagyon szeretek sorbanállni. Asszem este 9 után ide is gyakran ellátogatok majdan. (Még szerencse, hogy a hazai gyorséttermek valahol a XIX. században leledzenek, és bankkártyával nem lehet fizetni.)

4

tövce, 2005. november 26. szombat, 10:39 (#)

nem csak az éttermek leledzenek a 19. században elektronikus-fizetés szempontjából. azért az legtöbbször ki van téve, hogy lehet fizetni, de ha vki előttem előveszi a kártyáját, automatikusan átállok egy másik sorba. két kártyás előttem tragédia. nem az a baj, hogy nem lehet, hanem hogy nem tudják használni.

5

teodora, 2005. november 26. szombat, 14:12 (#)

Az AranyJ.ui BK-ben van ingyen wifi, és az jó.

6

balage, 2005. november 26. szombat, 15:38 (#)

game, azért ügyesen megoldottad, hiszen nem tudtál rá reagálni, és mégis sikerült. Bár nem hiszem, hogy okvetlenül minden blogbejegyzést úgy kell megírni, hogy arra mindenki, aki arra jár, reagálni tudjon. Túl személyes? Lehet. De életedben nem kerültél még olyan (kellemetlen) helyzetbe, amit aztán később el tudtál mesélni valaki(k)nek, és jót röhögtetek rajta? Esetleg erről eszébe jutott másvalakinek egy másik történet, ami vele esett meg? Mert ez egy ilyen volt. Tekintsük irodalmi munkásságom részének.

Voltam ma 'castingolni' a TV2-nél, elmeséljem? ;)

7

ses, 2005. november 26. szombat, 15:41 (#)

balage, meséld! úgyse írod agyon magad mostanában ;)

8

PAStheLoD, 2005. november 26. szombat, 18:36 (#)

Hm, TV2 casting, az mindig öröm .. sokat lehet nevetni.. csak mikor az ember teljesen feleslegesen elszúr 1 napot, akkor a végére valahogy nem akar nevetgélni.

9

Pepito, 2005. november 27. vasárnap, 10:23 (#)

A várakozási sorok optimalizálása, erőforrások optimális allokálása és elosztása, költségoptimalizálás, profitopimalizálás.... Mind mind piszok érdekes matematikai kérdések. Mindig is szerettem volna egy nagy multinak osztani az észt ebben a témában... Ha esetleg tudtok egy zsíros állást.... ;)

10

game, 2005. november 27. vasárnap, 12:16 (#)

igen balage,.. a castingodra kíváncsi lettem.. az egypercesed csak szerintem unalmas, de ez nem baj!! nem kell minden beszélgetést valami őrült izgalommal bevezetni.. ebben igazad van. bocs, nem akartam az irodalmi munkásságod tiszta szőnyegére mocskos cipővel, pofátlanul rágyalogolni.

11

Deansdale, 2005. november 27. vasárnap, 23:42 (#)

Lehet, hogy "személyes", de pont ezért emlékeztet saját hasonló esetekre, vagy hívja fel a figyelmet, hogy ez veled is bármikor megeshet.
És aranyos :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork