Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53905 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Origami++

eszpee cikke a Blog rovatból, 2006. január 3. kedd, 11:40 | 6 hozzászólás

papírvárBár ez nem a klasszikus csak hajtogatós, azért az ötlet, hogy az alapanyagul szolgáló lap maradékát is felhasználjuk a kompozícióhoz, az mindenképpen elsőrangú. Tessék nézelődni.
(Forrás: spityu zu)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (6)

1

haujobb, 2006. január 3. kedd, 17:20 (#)

Nekem anno Csehszlovakiabol hoztak egy kivagos-ragasztgatos varkastelyt, ott is ugyanez volt a szisztema - szerintem is jo otlet.

2

pollner, 2006. január 3. kedd, 18:44 (#)

Tudom, ki fogok kapni, de a kastélyról jutott eszembe, hogy mi van a Világpolgárral? Elrontottátok a gyomrotokat, hogy nincsenek az étteremkritikák? És a további Nagy Utazások? Nem erről volt szó!!!

3

ses, 2006. január 3. kedd, 19:24 (#)

pollner, hátrébb a felkiáltójelekkel! :D

ha már nem jött be a lélegeztetőgépes hozzászólás, akkor új fogási pontot keresel? :P

a sesblog egyébként nem illetékes a Világpolgár ügyeiben, de informális csatornákon keresztül azt hallottuk, hogy nagy erőgyűjtés folyt arrafelé az ünnepek alatt egy lendületes újévi kezdéshez. nemsokára meglátjuk, jók voltak-e az értesüléseink.

4

pollner, 2006. január 3. kedd, 20:15 (#)

Ses, eltaláltad, fogást keresek. Vagy inkább fogásokat, kellemes környezetben, kedvező áron, elfogadható kiszolgűálással, ezért is érdekldőtem (tévesen) ez említett blogkezdemény (OK, nem reklámozom itt) iránt.

5

ses, 2006. január 3. kedd, 20:19 (#)

pollner, valóban tévesen, hiszen máris a legjobb helyen jársz. Csak kattints be a Bilagit rovatunkba ( http://sesblog.hu/archives/category/bilagit.html ), aztán irány valamelyik ajánlatunk. Jó étvágyat kívánunk!


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork