Hozzászólások | Szólj hozzá! | Rovatok és keresés
eszpee cikke a Blog rovatból, 2006. január 3. kedd, 11:40 | 6 hozzászólás
Bár ez nem a klasszikus csak hajtogatós, azért az ötlet, hogy az alapanyagul szolgáló lap maradékát is felhasználjuk a kompozícióhoz, az mindenképpen elsőrangú. Tessék nézelődni.
(Forrás: spityu zu)
(#)
, 2006. január 3. kedd, 17:20Nekem anno Csehszlovakiabol hoztak egy kivagos-ragasztgatos varkastelyt, ott is ugyanez volt a szisztema - szerintem is jo otlet.
(#)
, 2006. január 3. kedd, 18:44Tudom, ki fogok kapni, de a kastélyról jutott eszembe, hogy mi van a Világpolgárral? Elrontottátok a gyomrotokat, hogy nincsenek az étteremkritikák? És a további Nagy Utazások? Nem erről volt szó!!!
(#)
, 2006. január 3. kedd, 19:24pollner, hátrébb a felkiáltójelekkel! :D
ha már nem jött be a lélegeztetőgépes hozzászólás, akkor új fogási pontot keresel? :P
a sesblog egyébként nem illetékes a Világpolgár ügyeiben, de informális csatornákon keresztül azt hallottuk, hogy nagy erőgyűjtés folyt arrafelé az ünnepek alatt egy lendületes újévi kezdéshez. nemsokára meglátjuk, jók voltak-e az értesüléseink.
(#)
, 2006. január 3. kedd, 20:15Ses, eltaláltad, fogást keresek. Vagy inkább fogásokat, kellemes környezetben, kedvező áron, elfogadható kiszolgűálással, ezért is érdekldőtem (tévesen) ez említett blogkezdemény (OK, nem reklámozom itt) iránt.
(#)
, 2006. január 3. kedd, 20:19pollner, valóban tévesen, hiszen máris a legjobb helyen jársz. Csak kattints be a Bilagit rovatunkba ( http://sesblog.hu/archives/category/bilagit.html ), aztán irány valamelyik ajánlatunk. Jó étvágyat kívánunk!
(#)
, 2006. március 4. szombat, 16:42» Filmek
» Könyvek
» Éttermek - térképpel!
» Receptek
» Mobil videók
A Kispad-feednek most
olvasója van. Szeretnél közéjük tartozni? Ezen az oldalon mindent elmagyarázunk.
Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork