Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Sportolj, ne blogolj!

eszpee cikke a Blog rovatból, 2006. január 30. hétfő, 13:12 | 7 hozzászólás

OlimpiaA torinói téli olimpia versenyzőinek tilos a blogolás. Szépen illeszkedik ez a legutóbbi nyári olimpia linkelős szabályaihoz...
(Forrás: The Blog Herald)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (7)

1

karlsruhe, 2006. január 30. hétfő, 13:37 (#)

mi kell a sporthoz?
a) pénz
b) pénz
c) pénz

2

nightw, 2006. január 30. hétfő, 17:16 (#)

"The International Olympic Committee began to strictly regulate athletes' journalistic activities in 1992 when American track-and-field athlete Carl Louis reported his impressions to a newspaper by mobile phone as he entered the opening ceremony of Barcelona Olympic Games in 2000."

Lehet, hogy an én angoltudásom hiányos, de ezt a mondatot (feltételezve, hogy az időutazás nem lehetséges) nem találom értelmesnek. Tényleg azt írja, hogy 1992-ben kezdte el szigorúan szabályozni ezt a NOB, amikor valaki blablabla csinált a 2000-es olimpián? És ezt így most hogy?

Amúgy meg képtelen vagyok kommentálni a hírt. Biztos még fiatal vagyok én naiv, de az ilyen mértékű hülyeség ilyen helyekről még megütközést vált ki belőlem. Hihetetlen és a végletekig értelmetlen és fáj.

3

Ali, 2006. január 30. hétfő, 18:04 (#)

A megnyitót, meg a záróünnepséget fogom nézni. Ami közte van, már értelmét vesztette. Sajnálom azokat a sportolókat, akik erre tették fel az életüket, de az olimpiai eszme halott, csak a látszat kedvéért drótokkal rángatják, hadd higyük, hogy még virgonc.

4

ferenc, 2006. január 30. hétfő, 18:54 (#)

azert abban van valami hogy a versenyzok es a tudositok legyenek elkulonitve.

hogy a privat blog-ok mennyire tartoznak ebbe bele az a Japan OB tulbuzgosaganak tunik.

szerintem ha valami disclaimer copyright noticet feltesznek a blogra akkor az legalisnak kell hogy legyen.

5

Agent Bauer, 2006. január 30. hétfő, 20:52 (#)

lehet, hogy én vagyok egyszerű, de miért kell elkülöníteni a sportolókat és az újságírókat? nyilván, azon túl, hogy a sok csillió dollárt fizető tévécsatornák elesnének valami szuper-exkluzív sztoritól?

6

Peter Orosz, 2006. január 30. hétfő, 20:55 (#)

Aninának (hiperkúl modellcsaj) pedig megtiltotta az ügynöksége, idézem

"they say,that i can not do both things and that i must choose to either be a model, or do the tech stuff. they say i will not find an agency in paris who will accept for me to do the both."

azaz, "azt mondják egyszerre nem lehet mind a kettőt, vagy modellkedek, vagy techblogolok, meg hogy Párizsban egy ügynökség se fogja azt mondani, hogy csinálhatom mind a kettőt"

http://anina.typepad.com/anina/2006/01/slides_gave_me_.html

szerencsétlen clueless idióták. vagy ahogy h. macleod mondja: "Another dinosaur doing a power move"

http://www.gapingvoid.com/Moveable_Type/archives/002216.html

7

ferenc, 2006. január 30. hétfő, 23:03 (#)

szerintem az olimpia sokkal jobb volt amig amatorseg volt es nem lett belole ez az ideologiai /nacionalista /mediamanipulalt dinoszaurusz ami most.

Puskasek erdekesebbek voltak mint Beckham fele media kreaciok

Carl Lewis (es nem Louis) fele celebrity sportolok reklamok melle meg tudositokent is lehuznanak zsozsot, es a mediahienak oda is bejutnanak, ahova rendes tudositok nem-- szerintem az nem koser.

A modellnek meg valoszinuleg semm baja nem lenne ha nem lennenek fotok- azzal meg elobb utobb ugyis baja lenne az imidzsteremtoknek.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork