Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Választási programok

eszpee cikke a Blog rovatból, 2006. március 20. hétfő, 13:04 | 2 hozzászólás

Tételezzük fel egy pillanatra, hogy minden párt azt, és csak azt írja a választási programjába, amit meg szeretne valósítani a következő négy évben. Ez esetben logikus döntés lenne, ha mint szavazásra jogosult állampolgárok, az egyes programok alapján döntenénk el, kire voksolunk. Ebben próbálunk segíteni, összegyűjtöttük a négy parlamentbe jutásra esélyes párt választási programját, letölthető pdf-ben: Fidesz, MDF, MSZP, SZDSZ.

A szkeptikusoknak pedig ajánljuk a négy év alatt aktualitásából szinte semmit nem vesztett, felettébb szórakoztató m_ATULA h_TML "internetes honlap készítő" rendszerét: Fidesz, MDF, MSZP vagy SZDSZ variációban.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

Dr. Minorka, 2006. március 21. kedd, 01:14 (#)

Haha! AZ MSZP-nek ennél több programja van:)
Az Új Magyarország első 100 lépése
http://www.mszp.hu/elso100
sőt van nekik egy harmadik is, ami kamionnal hordanak körbe, és jó kis multimédiás, érintőképernyős só keretében mutatják be
(feltéve, hogy én jól értem a helyzetet)

2

nzanga mobutu junior, 2006. március 22. szerda, 00:41 (#)

és igen! megvalósítottad annak az első lépését, amit már énis meg szerettem volna tenni. elfogultságmentesen és nem mellesleg teljesen értelmetlen módon kivesézni az összes programot. ne hagyd abba ;) s.k.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork