Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53905 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Jövök

Tekatana cikke a Blog rovatból, 2006. április 3. hétfő, 00:49 | 2 hozzászólás

Előrebocsátom, hogy Mikoláj kollégáénál csapongóbb - ám lazább logikai koherenciával bíró - gondolatfolyamokra számíthattok.
Szóltam.

A felkérés váratlanul ért és egy röpke pillanatra meginogtam, ugyanis saját blogommal is roppant mostohán bánok mostanában + várhatóan április ígérkezik az eddigi legsűrűbb hónapomnak.
Egy sesblogos vendégmunkáskodás lehetőségének kihagyása mindezek ellenére (természetesen) fel sem merült. Egyrészt ilyen megtiszteltetés ritkán ér, másrészt ki tudja mikor lesz rá legközelebb alkalmam, hogy az egyik kedvenc rádióműsorom után még ide is befurakodjak.

A tematikáról: nos, az nem nagyon lesz. Mivel annyi minden jutott eszembe, aminek nyilván csak töredékére fut majd az időmből, úgy döntöttem nem ígérek semmit.
Persze bizonyára fel-felbukkan majd a CC, a szabad kultúra dilemmái és sok egyéb ezekkel kapcsolatos téma. De tervezek némi "énblog-jellegű" kitárulkozósabb egotrippet is, ugyan mértékkel. (Mindjárt kezdhettem volna azzal, hogy miért voltam Makón egész hétvégén, ahelyett, hogy ide fabrikálok posztokat + próbálom utolérni magamat összetorlódó munkáimmal. De ugyebár Makón voltam egész hétvégén. Holnap (talán) az is kiderül miért.)

PS: Ide beköszöntőt írni már csak azért is megérte, mert közben új fogalommal bővült önismereti szótáram: a lámpaláz és mikrofonláz után megismerkedtem a "blogadminlázzal" is.
Leküzdeni természetesen ezt sem lehet, de diszkléjmerrel (fent) enyhíteni igen, no meg leplezni is. Meglátjuk mennyire sikerül...

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

ses, 2006. április 3. hétfő, 13:30 (#)

sok a csel, jojjon a duma! :)

2

tekatana, 2006. április 3. hétfő, 15:30 (#)

sesnagytestvér kiment a fejemből, hogy a távol-keletről is rajtunk tartod szemed.
jönjön, ne félj, amint gépközelbe jutok 5 percnél tovább...


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork