Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53905 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Spam, spam, spam, spam...

Tekatana cikke a Blog rovatból, 2006. április 27. csütörtök, 01:32 | 1 hozzászólás

spam_montypython_20060427.pngElőkerült egy '75-ös Monty Python interjú az egyik amerikai "köztévés" csatorna archívumából. Kordokumentumnak se rossz, tiszta időutazás. A tőlük megszokott ökörködés közben említik, hogy éppen befejezték a Gyalog galoppot...

Amellett, hogy alapmű, nekem sajátos - korántsem vidám - személyes élményem is kötődik hozzá. Ugyanis amikor először láttam, úgy tízéves lehettem, egyedül maradtam otthon és késő éjszaka, gyerekszemmel kifejezetten vérspriccelős hororrfilmként éltem meg - mély nyomokat hagyott pl. a karját-lábát vesztett fekete lovag vonaglása. Persze hajtott a kíváncsiság, félszemmel szorongva végignéztem, de azt hiszem többször átkapcsoltam a másik csatornára, és valószínűleg sokáig visszatérő rémálmokat okozott.

Azt hiszem ez a sztori egy alaszkai halászhajón aratott a legnagyobb sikert újdonsült barátaim körében, akik közül az egyik amerikai srác tökéletes akcentussal fújta kívülről az egész filmet, hosszú órákon át szórakoztatva minket, egyben igazolva a mp-féle abszurd elmebaj univerzalitását.

Szóval elfogott a nosztalgiázás és rövid keresgélés után találtam is pár klasszikus darabot. Egyik kedvencem a vitaklinika, amit most láttam eredetiben először. Aktuálitása miatt kiemelném a spambüfét - állítólag innen ered a levélszemét nemzetközi elnevezése, de ez már stsmork asztala...

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

karlsruhe, 2006. április 27. csütörtök, 08:46 (#)

here we go: http://www.karlsruhe.hu/?p=2123


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork