Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Imádkozó sáska vs kolibri

Ervin cikke a Blog rovatból, 2006. május 15. hétfő, 11:28 | 3 hozzászólás

imádkozó sáskaHorrorfilmnek talán kevés, de engem legalábbis meglepett. A jelek szerint az imádkozó sáskák madarakra is vadásznak. A megfelelő méret persze elengedhetetlen. Egy szilaj magyar verebet nyilván csak komolyabb csoportmunka árán tudnának elejteni, talán ezért is maradnak nálunk a kisebb prédánál.
(Forrás: J-Walk)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

dervis, 2006. május 18. csütörtök, 01:00 (#)

Tulajdonképpen ebben semmi meglepő sincsen: az imádkozó sáska ragadozó. Zsákmányt ejt. A kolibri kisebb nála. Röpképes zsákmányt elejteni nem nagy kunszt neki, aki rovarokkal táplálkozik, az elég jó szinten nyomja ezt a diszciplinát :)
Szóval a kolibri élelem, kisebb és elkapható. Hol itt a meglepetés?

2

ses, 2006. május 18. csütörtök, 01:16 (#)

nekem valahogy az egész az. úgy, ahogy van. nehezen tudom elképzelni.

3

Ali, 2006. május 18. csütörtök, 08:04 (#)

Azért ha belegondolok, hogy a madarak meg (tudtommal most már hivatalosan is) a dínók leszármazottai... Bevillant elém egy több millió évvel ezelőtti kép, ahogy a nagy zsarnokgyík épp eltapos egy népesebb rovarcsaládot és az életbenmaradottak megfogadják, hogy lesz még bosszú... :) Szóval ti is így üssetek agyon szúnyogot, legyet, miegyebet -- sose lehet tudni, mit hoz a jövő! :D


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork