Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Mea culpa

Schrödinger macskája cikke a Blog rovatból, 2006. május 31. szerda, 11:35 | 10 hozzászólás

Úgy tűnik a Schrödinger macskája elnevezésű formáció teljesen elvérzett. A csapatnak ez az utolsó bejegyzése, és a hónapos cikkáradat összefoglalása helyett mea culpát kell mondanom, maxima culpát. A korbáccsal való önsanyargatás is kijárna nekünk, hiszen a három fős blogger csapat nagyon alul teljesített, mennyiségben legalábbis.

Mentségünk csupán annyi lehet, hogy amikor elvállaltuk a vendégeskedést, a Schrödinger egén még szép fényesen sütött a nap, aztán a hónap közepén arra kényszerültünk, vagy helyesebb, ha azt írom, arra kényszerítettem a többieket, hogy húzzuk le a rolót offline és online is. A döntés meghozatala előtti hét is gondterhelt volt, de miután mindannyian kimondtuk a végét, a hónap második fele is őrlődéssel telt, egyrészt végig kellett gondolni, hogy miért nem megy már együtt a szekér, másrészt nem létezik-e másik kiút a válságból. A döntés helyességéről, vagy megváltoztathatóságáról való gondolkodás ugye csak teoretikus marad, hiszen nem próbáltuk ki azt a verziót, hogy közösen úrrá leszünk a problémákon, és toljuk a szekeret tovább. Abban a pillanatban, hogy megjelent a vége felirat, úgy gondoltuk, hogy valóban vége, ott, akkor, elvágólag. A vége felirat után pedig nagyon nehéz beülni egy másik film közepére, pláne ha azt mi írjuk/rendezzük. A kritikus hangoknak is igazat kell adnom, ahogy átnéztem a sesblog vendégmunkásainak névsorát, mi rendelkeztünk a legnépesebb gárdával, tehát jogos volt az elvárás, hogy izgalmakkal tudjuk megtölteni az egy hónapot.


A sesblognak köszönjük a teret, az olvasóknak a figyelmet, a hallgatóknak a hallgatást, a Schrödinger macskája szegény kimúlt ott bent, a dobozban.

dzsingisz

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (10)

1

lipilee, 2006. május 31. szerda, 12:11 (#)

húha, ez elég érfelvágós post. azért mi [szivecske] ti.

2

Q, 2006. május 31. szerda, 12:17 (#)

vagy nem mult ki, és nem merjük megvizsgálni, mert az befolyásolja az állapotot... :)

Ugye ennél a típusú macskánál pont az a jó, hogy sosincsen stabil állapota. Minden pillanatban 100%-ig valószinűséggel éltek és ugyanekkora valószinűséggel vagytok halottak egyszerre. Szóval nekem ne gyertek itt ezzel a megdöglős, nemblogolós dumával...

BTW a legkúlabb teljesítményetek a ténylegesen elért szuperpozíció: azaz az, hogy Schrödinger nevére a gugli titeket ad ki elsőnek. YESSSS

3

ses, 2006. május 31. szerda, 12:40 (#)

Macskák, én is sajnálom mindazt, ami nem született meg, viszont köszönöm, ami igen!

4

lipilee, 2006. május 31. szerda, 12:44 (#)

Q: a *magyar* gugli. ellenkező esetben azért meglepődtem volna... :)

5

Q, 2006. május 31. szerda, 12:58 (#)

lipilee: hát igen, ha angolul posztoltak vóna, akkor a *normál* gugli is ennyire szeretné őket... :)

6

ses, 2006. május 31. szerda, 13:43 (#)

Q, lipileenek azért ekkora az arca, mert ő az angol guglit is viszi a nevével!

7

lipilee, 2006. május 31. szerda, 13:53 (#)

majd akkor lesz nagy az arcom, ha rólam is fizikust neveznek el, mint dzsingiszékről :)
ez egyébként a népszerű "lipilee arca" elmélet.

8

Ali, 2006. május 31. szerda, 15:08 (#)

Készült már statisztika arról, hogy mi lett a vendégmunkásokkal? Legutóbb is mintha kórházba került volna az egyik a nagy munkában. Szóval veszélyes terep! :)

9

ses, 2006. május 31. szerda, 15:18 (#)

Statisztikánk nincs, csak minőségi adataink: magánéleti zavarok, munkaügyi katasztrófa, kórház, teljes meghasonlás, ilyesmik.

Soha nem mondtuk, hogy egyszerű állás.

10

Ali, 2006. május 31. szerda, 15:40 (#)

Szeretem az őszinte helyeket a neten. Ezt is! :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork