Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Dávid Ferenc és Varga Dániel szabadlábra helyezéséért

eszpee cikke a Blog rovatból, 2006. szeptember 26. kedd, 13:17 | 51 hozzászólás

Igyekszem óvatosan, pontosan fogalmazni. Szerda este két tilosos kollégámat letartóztatták. Elmondásuk szerint kocsijuk felé haladtak, amikor mellettük valaki elkezdte inzultálni a rendőröket. Lerohanás, bilincs, stb. A három napos fogvatartást azóta harminc napos előzetesre hosszabbították. Egy tévéhír szerint ez a legszigorúbbat, fegyházat jelent. Ennek megszüntetéséért született az alábbi petíció.

És akkor most jön a sajnos obligát pontosítás. Láttam a felvételeket a tévé ostromáról, és remélem, hogy a videókon szereplő csőcseléket kellő szigorral tanítják móresre. Megértem - ha idealista énem nem is fogadja el teljesen - a rendőrök frusztráltságát is, ami a következő napok erőszakosabb fellépéseiben valósult meg. A válogatás nélküli letartóztatásokra is lehet magyarázat. Nem is pusztán azért írtam alá a fenti petíciót, mert a letartóztatottak egyikét személyesen ismerem, és soha még csak hasonlót sem tudnék elképzelni róla, mint amivel vádolják. Azt nem tartom elfogadhatónak, hogy minden bizonyíték vizsgálata nélkül (a legevidensebb a térfigyelő kamerák felvétele lenne), pusztán a rendőri vallomásokra alapozva kvázi automatikusan tolják előzetesbe a letartóztatottakat - én ezért írtam alá a petíciót.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (51)

1

wice, 2006. szeptember 26. kedd, 13:41 (#)

nem is ez a legnagyobb gaz, h csak a rendori vallomasokat vettek figyelembe (vegulis lehet, h nem volt ido vacakolni a terkameras felvetelek elokeritesevel, mert tovabbi szazan alltak sorba, a biro meg mar nagyon haza akart menni), de bazmeg, az hogyvan mar, h a rendorok egymasnak tokellentmondo vallomasokat tettek, mikozben a ket tilosos, egymastol fuggetlenul, teljesen egybehangzo sztorit adott elo, es ebbol a biro azt a kovetkeztetest szuri le, h 1. a rendorok biztos igazat mondanak, 2. a sracok biztos hazudnak, 3. a sracokat be kell zarni, mert fenn all a veszelye, h a. osszebeszelnek, b. megfelemlitik a tanukat, ill c. megszoknek.

2

Author Profile Page eszpee, 2006. szeptember 26. kedd, 13:44 (#)

wice, d) is van, a bűnismétlés, vagy hogy hívják - talán az lehet a legaktuálisabb kifogás, amire azonnal lendült a pecsét.

3

gargoyle, 2006. szeptember 26. kedd, 13:52 (#)

ritka az az eset amikor az ember mindennapi eletben a rendoroknek szurkol, de mindent meg is tesznek hogy ez hamar elmuljon :P

mondjuk a helyukben en is fedeznem a fenekem amivel csak tudnam, itt a bironak kene szivlapattal megutogetni a fejet aki "kisse" ellazsalja a munkajat lathatoan

4

wice, 2006. szeptember 26. kedd, 13:52 (#)

akkor mar ertem, miert engedtek mindenkit szabadon, aki bevallotta a bunosseget, es miert tarolnak mindenkit 30 (bazmeg, harminc!) napig, aki tagadott. az elobbieknel nyilvan nem all fenn a bunismetles veszelye, a szokese meg plane.

5

Ali, 2006. szeptember 26. kedd, 14:15 (#)

Szavazás lesz a hétvégén. Lehet mondani, hogy csak pár szavazó keveredett korpa közé, "hibahatáron belül van" a dolog, ennyi nem fog hiányozni. De azt hiszem, ha 30 napig lesznek bent a srácok, akkor utána lesz mit elbeszélniük a Tilosban. Már ha akkor még lesz Tilos...

6

Adi, 2006. szeptember 26. kedd, 14:26 (#)

A kollégáid még "olcsón" megúszták, gondoljatok arra a 23 éves egyetemista srácra, akinek a rendőrök kiverték 3 fogát! :I Természetesen ő is teljesen ártatlan, semmit nem csinált, csak a randalírozó rendőrök útjába került.

7

Ali, 2006. szeptember 26. kedd, 14:35 (#)

Szerintem meg elég relatív, mi a "jó". Itt egy augusztusi cikk, FYI:
http://zugugyved.blog.hu/2006/08/07/p12084

(A paranoiások meg buzgón bólogatnak a dátum láttán, hogy "ugye, hogy ugye?".)

8

tekatana, 2006. szeptember 26. kedd, 20:42 (#)

én is ezért írtam alá. a frusztráltságot/bosszúvágyat/zűrzavart meg egyebet megértem, de már nem rendőri túlkapásról beszélünk. hagyjuk a bűnismétlést meg egyebeket - b+ volt rá három napjuk, hogy átnézzék az eseteket és a nagyon kakukktojásokat felülvizsgálják. ehelyett következetesen és szisztematikusan mindenkit bekasztliztak (30 nap, fegyházban!), csak mert ez a legegyszerűbb az ügyészségnek (meg feltehetően van a háttérben politikai nyomás), ami felháborító és gusztustalan. (én ültem egy éjszakát fogdában a rendőrség hibás adatbázisa miatt, el tudom képzelni milyen lehet egy hónapot)

9

koka, 2006. szeptember 26. kedd, 22:42 (#)

teketana:

(én ültem egy éjszakát fogdában a rendőrség hibás adatbázisa miatt, el tudom képzelni milyen lehet egy hónapot)

koka:

ezt kétlem. milyen adatbázisra gondolsz?
A rendörségnek nincs adatbázisa, vagy ha van, akkor
az nem törvényes.

koka.

10

gargoyle, 2006. szeptember 26. kedd, 22:55 (#)

nyilvan nem rendorsegi adatbazisra gondolt hanem mondjuk egy teves adatlekeresre a BM nyilvantartotol vagy hasonlo, de ez mindegy is :o teljesen igaza van, hogy 1 nap is gaz egyedul egy cellaban, de 30 nap elozetes ki tudja hol a legszelidebb bolcseszbol is vendettas rambot csinal teljesen jogosan. akkor is ha 12 ev mulva kap 300000ft karteritest...

11

koka, 2006. szeptember 26. kedd, 22:58 (#)


gargoyle, 2006. szeptember 26. kedd, 22:55 (#)

nyilvan nem rendorsegi adatbazisra gondolt hanem mondjuk egy teves adatlekeresre a BM nyilvantartotol

jaja, elvittem a témát, bocs.

koka.

12

yaanno, 2006. szeptember 27. szerda, 08:38 (#)

Senkivel (az ún. csőcselékkel) szemben sem tolerálható az indokolatlan agresszió, parancs nélküli letartóztatás és házkutatás, fogvatartás. Amikor ez van (márpedig van), akkor picit mintha megszűnne a jogállam, hisz a jog/törvény (nem választott, hanem fizetett!) képviselői cselekednek jogellenesen.

13

Author Profile Page ervin, 2006. szeptember 27. szerda, 08:58 (#)

Anélkül, hogy a jogosulatlan rendőri intézkedéseket menteni igyekeznénk, azért legyünk már egy kicsit kiegyensúlyozottabbak. Adi "randalírozó rendőrökről" ír (6), és bizonyára akadt már a világtörténelemben olyan is, de azért alapvetően mégsem erről van szó itthon, hanem arról, hogy a csőcselék nyomul az utcán és meg kell(ene) fékezni őket. Ne essünk át a ló túlsó oldalára.

Lehet és kell a kivételekről írni, hiszen a Tilosos srácokat meg a fogát kivert gyereket nyilván a saját gondja bántja - jogosan -, de én azt sem szeretném, hogy a rendőrnek sokáig remegjen a keze, amikor jön feléje a vicsorgó ruhásszekrény kezében egy parkolóoszloppal.

14

zsp, 2006. szeptember 27. szerda, 09:44 (#)

de itt nem is a rendőrökről, még csak nem is az ügyészségről van szó, a bíróság érdemelné a faszkorbácsot.

15

Author Profile Page eszpee, 2006. szeptember 27. szerda, 10:00 (#)

Ervin, egyetértünk, ezért próbáltam pontosan fogalmazni.

16

Author Profile Page ervin, 2006. szeptember 27. szerda, 10:05 (#)

zsp, attól függ. az egyéb ügyeket ugyanis évekig húzzák - ezért azzal, hogy itt most hipp-hopp bevarrtak mindenkit, esetszámra vetítve alaposan csökkentették az ügyek átlagos átfutási idejét, normatív tekintetben tehát javítottak a teljesítményükön, amiért dicséretet érdemelnek.

17

Ali, 2006. szeptember 27. szerda, 10:05 (#)

"Adi "randalírozó rendőrökről" ír (6), és bizonyára akadt már a világtörténelemben olyan is"

Most is, a hírek szerint öt rendőr, köztük egy főhadnagy, egy határőr és egy szerződéses katona volt az "ostromlók" közt.

18

Author Profile Page ervin, 2006. szeptember 27. szerda, 10:17 (#)

Ali, de nem szolgálatban. az egy másik történet, szimpla bűncselekmény, ha minden igaz, ne is keverjük ide.

19

gargoyle, 2006. szeptember 27. szerda, 10:41 (#)

igy van. ha az van 2 napja a tvben hogy utcai harcok vannak a belvarosban akkor nem megyek oda ha lehet (foleg nem fenykepezni 1mrol a rendoroket non plus ultra viccbol dobalni) vagy ha megis 1. nagyon vigyazok 2. ha valami miatt elkapnak/megvernek nem csodalkozom.

egy rohamrendornek nincs se ideje se mentalis allapota arra hogy rogtonitelo birosagkent kiszurje ki setaltat pitbullt kapucnis poloban, ki viszi csak vissza ejjel 3kor az ures uvegeket es ki a valodi huligan aki futyoreszve menekul

a birosag lenne az a terep aholido van minden oldalrol megnezni az illetot meg a helyzetet. persze ha lustak erre az kinos (rosszul dolgozo fodrasz/orvos/jogasz mind nagyon gaz mert neki csak 10 percig kinos de neked az eleted)

20

Ali, 2006. szeptember 27. szerda, 11:14 (#)

Gargoyle,
lehet, hogy Micimackó vagyok, de érdekelne, egy rosszul dolgozó bíró miért dolgozzon jól? Van valami szankcionálási lehetőség, vagy azt mondja, hogy elkúrta, azt' jól van, megszívtad.

Sokadszorra érünk vissza oda, hogy az ilyen "böszmeségeknek" meg kellene lennie az ellentételezésének, különben "következmények nélkül való ország" az, amiben vegetálunk. Ha például a kormányról kiderül, hogy X évig nem csinált semmit, akkor a részt vevő kormánytagoktól minimum vissza kellene kérni az ezen időszakra folyosított járandóságot, költségtérítést, miegyebet, kifizettetni velük azt, amit elhasználtak (eszköz, helyiségbér, stb.) a szokásos 30 napon belüli fizetési határidővel és ez után lehetne beszélgetni arról, okoztak-e kárt és azt milyen módon kívánják megtéríteni.

Ha ez nincs, nincs visszatartóerő. A szankciónak pedig nem szabad nevetségesen enyhének lennie, mert akkor szintén nem hat. Aki mások életét tette tönkre, annak lemond(at)ása önmagában csak a "bűnismétlést" akadályozza meg.

Valahol a jogegyenlőség elve nem látszik teljesülni.

21

gargoyle, 2006. szeptember 27. szerda, 11:27 (#)

egyetertek elmeletben mar csak a gyakorlati reszet kene kidolgozni .)

akarhogy csurom csavarom 3 lehetoseget latok a hatalmi agak csucsan levo emberek ellenorzesere

1. egymast ellenorzik akkor viszont megszunik a fuggetlenseg asmit fontosnak tartunk mas szempontbol

2. onmagukat ellenorzik, ez nem tunik igazan hatekonynak

3. letrehozzuk a balinez buvarellenorzo hivatalt (hogy katmandu is hozzaszolhasson :) aki minden esetben ha NagyGa1 nem rakja el a helyere a csomagjat a repulon vizsgalatot indit, ezenkivul akkor is ha a birosag elhanyagolja a kotelesseget. ilyen viszont akad az orszagban mar 42 egyreszt (lasd ASZ es hatekonysaga) masreszt ki fogja ellenorizni a birokat? nyilvan egy biro/ex-biro ahol elkerulhetetlen szinte a munder becsulete (amennyiben a valosagot probaljuk modellezni es nem a tokeletes vilagot)

nem veletlen hogy ez szerintem sehol sincs jol megoldva a vilagban, az egyetlen ami kulonbozik a fejekben van (egy hagyomanyos polgari demokraciaban a biro ritkabban balfek mert erzi a sajat felelosseget, es fontos neki hogy ne hibazzon, de persze ott is lattunk mar targyalason elalvo stb torvenyort)

22

Ali, 2006. szeptember 27. szerda, 12:10 (#)

Na, itt egy példa orvosra:
Téves diagnózis miatt csonkolták tüdejét
http://index.hu/politika/bulvar/tevesd0927/?main&rnd=70

23

katmandu, 2006. szeptember 27. szerda, 12:32 (#)

#21/'goyle:
:) nédda, be kedves...
Qui custodiet ipsos custodes? A központi búvárkontroll érdekes elképzelés, de csak feljebb tolja X lépcsővel a problémát. Nem értek a dologhoz, de lehet, hogy jobb lenne időközi értékelő és visszahívás kezdeményező rendszer kialakítása, afféle biztonsági szelepként, hogy ne csak a mandátum lejárta után lehessen demokratikusan elcsapni azt, aki alkalmatlannak bizonyul.

Gyorsan aláhúzom, hogy ezt nem a mostani válság ihlette, hanem Marvin Boozgoe (eredetiben Marvin Goodman) tapasztalatai a Tranain*, bár ott a dolog implementációja kissé radikális volt :)


_______
* aki nem ismerné: Robert Sheckley: A Ticket to Tranai (magyarban: A Tranai), SF novella 1955-ből, alapmű.

24

gargoyle, 2006. szeptember 27. szerda, 12:50 (#)

en valahogy ketlem hogy valaki olyan torvenyt hozna mely szerint robbanotoltetes nyakorvet kell hordania a feje korul es ha eleg sms erkezik mukodesbe lep .) en pl gondolkodnek a megszavazasan bar nyilvan nepszeru ember vagyok :D

25

Ali, 2006. szeptember 27. szerda, 13:03 (#)

Az ám, a Tranai! :) Érdekes a hozzáállásuk a gyilkossághoz is, meg a "potenciális gyilkos" fogalma...

Azon gondolkodom, hogy az EU egy lépés (próbálkozás) a "felsőbb szintű" ellenőrzéshez. A konvergencia-program is elvben egy számonkérős játék és amíg a hazai statisztikákat sikerült befolyásolni, a nemzetközit kevésbé, ők nyomták rendesen lefelé a minősítést... Az EU-hoz tehát be kell adni az "üzleti tervet", azt elbírálják olyanok, akik nem most jöttek le a falvédőről, aztán pedig figyelik a megvalósulást és zárják a csapot, ha másról kezd szólni a zene...

A visszahívás szintén jó lenne valamilyen formában, nyilván nem könnyen és nem akármiért, de ilyet bármilyen összetételű parlament sem fog megszavazni. A részegen vezetés jogáról is alig akartak elbúcsúzni és akkor ez még csak az autó, nem az ország...

26

katmandu, 2006. szeptember 27. szerda, 13:03 (#)

Egy olyan országban, aminek a címere egy villámtól hasított kukoricacső, bármi megtörténhet :)

27

katmandu, 2006. szeptember 27. szerda, 13:07 (#)

Mindez azért van, mert hol suszterekre, hol milliárdosokra, hol idealistákra bízzák az ország irányítását, robotok, apácák vagy búvárok helyett.

28

Ali, 2006. szeptember 27. szerda, 13:32 (#)

A robotok helyett nem droidokat akartál írni? :P

29

JimBell, 2006. szeptember 27. szerda, 13:38 (#)

- Assassination Politics -
Tippeljünk a politikusok halálának dátumára, nyertes viszi azt a pénzt, amit az emberek szabad akaratukból adakoztak.

Én természetesen egyáltalán nem értek egyet egyetlen részletével sem, csak azért említem, hogy aki utánanéz az rémüldözhessen.
Egyébként a háborúkat is megszüntetné ha megvalósulna.
Mind1.

Aki tényleg rákeres, az előtte használjon valami anonymity eszközt, esetleg készüljön a nemzetbiztonság látogatásaira :)

30

Ali, 2006. szeptember 27. szerda, 13:45 (#)

Megvetendő a tudománytalan tippelgetés. Garantálni lehet viszont, hogy 130 év múlva egyetlen, ma jogosan, vagy kevésbé utált politikus sem lesz az élők sorában. :)

31

akárki, 2006. szeptember 27. szerda, 13:48 (#)

3 napig ez folyt a TV-ből. Tudni lehetett, hogy aki odamegy azt beviszik. Akinek volt esze, otthon maradt és a kanapéról nézte, ahogy a sok hülyét ütik a tv-ben. ezek az emberek még véletlenül sem kerültek veszélybe, fogdába stb.
Sz'al szerintem lehet itt hivatkozni emberi jogokra, meg szabadságra, de aki nem bírja a meleget az ne menjen a napra. Fecónak is lehett volna ennyi esze, de szerintem ő még élvezi is ezt a helyzetet, hiszen anarhista vagy mi a szösz és most nagyon elnyomják... ;)

32

Ali, 2006. szeptember 27. szerda, 14:20 (#)

#31-re: Ez szép is lenne, ha mindenki kötelezően a kapuból való kilépés előtt tájékozódna, van-e éppen de facto kijárási tilalom, ami errefelé nem éppen megszokott. A fenti két szereplő a leírás szerint annyit tudott, hogy "van valami balhé" (gondolom a Tilososok nem kifejezetten rendszeres és odaadó nézői a HírTV-nek, más társaság meg igencsak hiányos és megkésett információkat szolgált, maga a megtámadott semmit), ez meg gondolom be szokott jönni egy FTC meccs, vagy egy parádé esetén is. Preventíve, ha jól olvastam, kerülték a körutat, teljesen elfogadható magatartás. Aztán egyszercsak derült égből gumibot. Rendben, baleset, "rosszkor rossz helyen" voltak.

A gáz az, hogy érdemi megfontolás nyomait nem lehet kimutatni abban a döntésben, ami 30 napos előzetest rendelt el. Matt.

33

akárki, 2006. szeptember 27. szerda, 14:27 (#)

#32-re: shit happens...

34

gargoyle, 2006. szeptember 27. szerda, 14:33 (#)

meg azert kulonboztessuk meg azokat akik haza/munkaba/kocsmazni mentek azoktol akik kimentek dobalni mer az pojen, nem is beszelve hogy szepeket lehet fenykepezni a mamanak

35

Author Profile Page ervin, 2006. szeptember 27. szerda, 14:33 (#)

Ali (32), gargoyle az általános módszertant írtad le, te pedig rácáfoltál az egyik kivétel részletezésével. mindkettőtöknek igazatok van - mondta erre a bölcs rabbi. :)

36

Ali, 2006. szeptember 27. szerda, 14:41 (#)

Komolyan azt hittem, hogy "akárkinek" válaszolok a #32-ben, sőt még most is az az optikai csalódás kínoz, hogy a #31-est nem Gargoyle írta...

37

gargoyle, 2006. szeptember 27. szerda, 14:46 (#)

a bolcs rabbi mar oreg es nem jol lat de nem illik belekotni :D

38

Adi, 2006. szeptember 27. szerda, 19:33 (#)

Ervin(13): abban egyetértünk, hogy az utcán randalírozó idiótákat meg kéne fékeznie a rendőrségnek, de talán nem a "lődd le mindet, Isten majd kiválogatja"-módszerrel. A fönti csak egy kiragadott példa volt a részemről, sajnos jópár más esetről olvastam, amikor a rendőrök csak és kizárólag azért vertek (félig) agyon embereket és/vagy zsuppolták be a rabomobilba, mert éppen arra jártak, amerre ők. Az a szegény kivert fogú srác azért egy extrém példa, mert ha még lelkileg ki is heveri, testileg örök életére megmarad az, amit a rendőrségtől "kapott".

IMHO ez a fajta fellépés a lehető legrosszabb, amit a rendőrség vezetői kitalálhattak (ja, nem, most jut eszembe, hogy a tömegbe is lövethettek volna). A Kádár-rendszerben az emberek ugye nem igazán szerették őket, ez a rendszerváltás óta talán javulni látszott. Most viszont az erőszakosságuk miatt valószínűleg igen sokan egyenesen meggyűlölik a rendőröket.

Egyébként ha jól rémlik, az Index tudósított a 2. nap estéjén egy Köztársaság téri zavargásról, amikor a "kemény mag" jóval a nagyobb tömeg előtt érkezett a térre. A rendőrök akkor még igen nagy túlerőben voltak, megvolt a lehetőség, hogy különösebb erőszakos cselekmény nélkül könnyen és gyorsan be tudták volna gyűjteni őket (ez az újságíró véleménye a cikkből, nem az enyém). Nem tették ezt meg, ezután elfajultak a dolgok és a két csapat órákon át "szórakoztatta" egymást a Rákóczi úton.

39

tekatana, 2006. szeptember 27. szerda, 20:13 (#)

koka (9) ugyan gargoyle helyesbített, a pontosság kedvéért: konkrétan a jetta típusu kocsim a nyilvántartásukban (erre vonatkozott az adatbázis) golfként szerepelt, az alvázszámból pedig egy számjegy "hiányzott" középen. a túlbuzgó és nem túl intelligens fakabát megállapította, hogy ez csakis lopott lehet, nem kívánt vitát nyitni (hogy pl. ugyan hogyan ütöttem a közepébe egy + számot) és mondván majd mindjárt megmondják bent okos emberek, bevitt a fogdába. azt elfelejtette közölni, hogy az "okosemberek" már hazamentek és csak másnap délben engednek ki egy vonakodó bocsánatkéréssel. (a sztori amúgy cifrábban alakult, de tömören ez volt).

40

tekatana, 2006. szeptember 27. szerda, 20:33 (#)

ervin (13) csakhogy egyrészt most éppen nem a rendőri túlkapás a legnagyobb gáz, hanem.
mellesleg a kezük éppen akkor "remegett", amikor meg kellett volna fékezni a tombolókat. aztán a következő napokban meg már gondolkodás nélkül falhoz csaptak mindenkit, aki az útjukba került. nézz már meg egy pár felvételt - ajánlom figyelmedbe a rendcsinálást a mellékutcákban, meg mondjuk amikor a körúton és a nyugatinál fogocskáznak a kőhajigálókkal a normál hétköznapi forgalom közepén. ugye a rablógyilkos üldözése közben se lövünk utána a tömegbe, még a filmekben sem.
no és kiváncsi volnék hasonló elégedettséggel (16) nyugtáznád-e az ügyészség/bírók hatékonyságát, ha te ülnél 30 napig fegyházban, mert leugrottál egy sörért...

41

Ali, 2006. szeptember 28. csütörtök, 14:53 (#)

Van valami fejlemény, vagy mindenképpen kitöltetik velük a 30 napot, hogy tudatosuljon bennük a demokrácia? Kafkai megközelítéssel a végén még ki is fizettetik velük a "szállásköltséget", ha végképp nem tudnak semmit rájukhúzni...

42

Adi, 2006. szeptember 28. csütörtök, 16:52 (#)

Athina a blogjában most írta, hogy a Nagy Ignác utcában fél 4-kor kiengedtek több embert is, akik előzetesben voltak, köztük Tomcatet is. A kollégáitokat is?

43

Author Profile Page eszpee, 2006. szeptember 28. csütörtök, 18:06 (#)

Adi, nem tudom, ha kiderül, megírom persze.

44

nyelv-ész, 2006. szeptember 28. csütörtök, 19:19 (#)

Hahh, a birodalom visszavág! Kellett a tilosnak a klérust gyaláznia anno... Egyébkent meg teljes mértékben helyeslem a bíróság eljárását.

Hiszen mindenki bűnös, amíg be nem bizonyítja az ártatlanságát, nem?

Keressék ők a a térfigyelő kamerák felvételét, vazzee, van rá elég idejük az előzetesben!

45

Ali, 2006. szeptember 29. péntek, 08:30 (#)

Nagy nehezen az Indexben is téma lett (óvatosak lettek a fijjug?):
http://zugugyved.blog.hu/2006/09/28/mindenkeppen_elozetes

46

wice, 2006. szeptember 29. péntek, 18:38 (#)

kint vannak vegre

47

Ali, 2006. szeptember 29. péntek, 18:44 (#)

Jó hír. Fejlemények?

48

d., 2006. október 1. vasárnap, 14:27 (#)

sziasztok,

kint vagyunk, mindenkinek nagyon köszönjük a támogatást. évek óta a segítő szakmában, sok esetben kriminalizálódott emberek között dolgozunk mindketten, ennek a tudásnak rendkívül nagy hasznát vettük odabent. a büntetőeljárás természetesen nem szűnt meg ellenünk, várjuk az_alapos, minden részletre kiterjedő, objektív bírósági eljárást és ártatlanságunk, érintetlenségünk tudatában a felmentő ítéletet.

ne sétáljatok az utcán éjszaka ;)

üdv

dani

49

methan, 2006. október 1. vasárnap, 15:33 (#)

éljen. örülünk. csak maradt egy pici ráció a rendszerben.

50

Ali, 2006. október 10. kedd, 10:05 (#)

Lesznek itt még bajok, mert az alkalmatlanok kiszűrésére továbbra sincs eszköz:

Ez nem Amerika, kisköcsög!
http://index.hu/politika/belfold/kruchina9027/
- bt -
2006. október 10., kedd 9:44

Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettének alapos gyanúja miatt nyomoz az ügyészség Kruchina Károly és Kruchina Vince ellen, akiket szeptember 21-én kora hajnalban vett őrizetbe a REBISZ bevetési csoportja a Rákóczi út - Nyár utca sarkán. Az összevert és megfélemlített Kruchina fivérek állítják, hogy ártatlanok, és erre van két független tanújuk is. De nem mindenkinek volt ekkora szerencséje, a fiúk védője szerint a zavargások után "a közvélemény nyomására" futószalagon ítéltek előzetesre ártatlanokat is.

51

Adi, 2006. október 10. kedd, 13:09 (#)

Szia Dani!

Ha olvasod ezt a hozzászólást, kérlek keress fel, tudniillik én vagyok a „filozófus” akivel együtt voltál az ominózus helyiségben.
A számomat tudod, csak érdekel mi van veled…


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork