Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


sic

eszpee cikke a Blog rovatból, 2007. január 1. hétfő, 11:49 | 4 hozzászólás

Sok szempontból is első eset a januári: a nyilvánvaló 2007 első vendégmunkása cím mellett sic az első olyan ideiglenes társszerzőnk is, akiről aztán tényleg semmit nem tudunk a kispados hozzászólásain kívül. Eddig is hangoztattunk, bőven a Time címlap előtt, hogy nélkületek, az olvasók nélkül sehol nem lennénk - most kipróbáljuk, milyen az, ha egyikőtök átül az asztal másik oldalára.

Ja, és még egy elsőség: sic-nek van a legrövidebb neve eddigi vendégmunkásaink közt. Fogadjátok szeretettel!

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

varanusz, 2007. január 1. hétfő, 16:18 (#)

Sic,

Szeretettel fogadunk.

V

Ui: Mindenkinek BUÉK!

2

katmandu, 2007. január 1. hétfő, 17:24 (#)

Üdv, Sic! Mesélj! :)

3

attacs, 2007. január 1. hétfő, 21:32 (#)

Nyomjad sic, figyelünk. Én sok rövid, informatív és szórakoztató posztot kérnék tőled, ha szabad. :)

Közben eszembe jutott, hogy sic nyomta a számomra eddig legemlékezetesebb kommentet:
sic, 2006. november 24. péntek, 15:16 (#)

#2- attacs, szvsz nyugodtan mindent hozzà lehet adni bàrmi nehezen emészthetot és hizlalot. Vigyàzz ezzel a kaja honvàggyal, a nostopathia elso jele :) a kovetkezo lépés a lassabb gyogyulàs, ordalikus viselkedés, inkàbb dobj ossze egy porkoltet.

Jelentem nosztopátiának vége, itthon vagyok már 23.-a óta és végigettem szó szerint mindent, amit lehet az összes nőismerősömnél (úgymint saját család és barátosné család). Hazaérkezésemkor a Lehel Ízében vásárolt Csülök Pékné módra fogadott.

Buick mindenkinek!

4

sic, 2007. január 2. kedd, 01:02 (#)

Nagyon koszonom a biztatàsotokat, teljesen ràm fér, és ettol nagyon jol esik.

#3 attacs, egy jott ment marketinges mindenféle pathologiàt tanul (legalàbb is comportement du consommateur = fogyasztoi viselkedés? tanban) és egy pillanatig sem gyogyito céllal hanem eladàs szempontjàbol. Ami talàn tobb a tunetkezelésnél, de a szàmomra legnyilvànvalobb példàval, khem, nem és nem, cipokkel nem fogok untatni senkit. Viszont mivel lepasszoltàk a kégli kulcsàt igy kulon posztban vàlaszolok ami igy nem is off-olàs.

Mindenesetre orulok neked hogy gyogyitod magad, ritkàn làttam annyi oromet mint amikor degeszre eszed magad egy magyar hàzigazdànàl. Màshol valahogy ez inkàbb meghokkent. Oh, a csulok Pékné modra... két napja volt hozzà szerencsém, és megkértem az egész csalàdom hogy vàrjunk még tiz percet a vendégloben mig fel tudok kelni az asztaltol.

A rovid kritériumot nehéz lesz betartanom, de ha tul hosszas, tudod, ugorj àt részeket. A màsik kettore sem merek igérni.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork